Ένα αμύθητης αξίας γαμήλιο δώρο είχε δεχτεί η πριγκίπισσα Σαρλίν μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, του 2011. Αλλά από τότε ελάχιστες φορές το έχει φορέσει. Το γαμήλιο δώρο δεν ήταν άλλο από μία τιάρα Ocean με διαμάντια και ζαφείρια και 1.200 πολύτιμους λίθους του οίκου Van Cleef & Arpels.

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Το πολύτιμο γαμήλιο δώρο που είχε δεχτεί από το σύζυγό της

Με κοσμήματα του ίδιου οίκου είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά η Grace Kelly τον πρίγκιπα Ρενιέ το 1956. Η τιάρα ήταν σετ με υπέροχα σκουλαρίκια και ήταν το δώρο του πρίγκιπα Αλβέρτου στην εκλεκτή της καρδιάς του, που ως Ολυμπιακή κολυμβήτρια έτρεφε μεγάλη αγάπη για το νερό. «Υπάρχουν περισσότερα από 850 διαμάντια στην τιάρα. Και 359 ζαφείρια. Διαλέξαμε τρεις αποχρώσεις του μπλε, ως μία αναφορά των διαφορών στα χρώματα των θαλασσών του Μονακό και της Αφρικής. », έχει αποκαλύψει ο CEO του οίκου Van Cleef & Arpels CEO.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν έχει μετατρέψει την τιάρα σε περιδέραιο αλλά ελάχιστες φορές το έχει φορέσει. Έκανε μία ευχάριστη εξαίρεση καθώς εμφανίστηκε με αυτό, σε δεξίωση στους κήπους του παλατιού. Η πριγκίπισσα εμφανίστηκε με ένα σκούρο μπλε φόρεμα και φόρεσε το πολύτιμο περιδέραιο που έλαμπε στο λαιμό της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ CHARLENE, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ