Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό, πέρασε μεγάλο μέρος του 2021 στη Νότια Αφρική εξαιτίας μιας ασθένειας. Εκεί, ήταν χωρίς τα δύο της παιδιά, πριγκίπισσα Gabriella και πρίγκιπα Jacques, ενώ ούτε ο σύζυγό της ήταν μαζί, πρίγκιπας Αλβέρτος.

Η Charlene επέστρεψε στο Μονακό στις αρχές Νοεμβρίου του περασμένου έτους, αλλά συνέχισε να παλεύει με την υγεία της για αρκετούς μήνες. Εν μέσω κάποιων ακυρωμένων εμφανίσεων πέρυσι, το The Palais Princier ανακοίνωσε επίσημα ότι η βασιλική οικογένεια έπαιρνε “χρόνο για να αναρρώσει” από την πρόσφατη “κακή υγεία” της πριγκίπισσας, ενώ ο πρίγκιπας Αλβέρτος επιβεβαίωσε ότι η ίδια λάμβανε θεραπεία σε μια εγκατάσταση “εκτός του Μονακό”.

Ευτυχώς, η 44χρονη έχει κάνει μια δυναμική επιστροφή, πραγματοποιώντας αρκετές λαμπερές εμφανίσεις. Πώς είναι όμως τώρα η υγεία της;

Getty Images/Ideal Image

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανέφερε στο περιοδικό PEOPLE: “Κάτσαμε όλοι μαζί με τα αδέρφια και την μία κουνιάδα της. Είχε ήδη πάρει την απόφασή της και θέλαμε μόνο να το επιβεβαιώσει μπροστά μας. Αυτό ήθελε. Ήξερε ήδη τα καλύτερα ότι αυτό που έπρεπε να κάνει ήταν να πάει να ξεκουραστεί και να ακολουθήσει μια θεραπεία. Για λόγους προστασίας της ιδιωτικής της ζωής, έπρεπε να είναι κάπου έξω από το Μονακό.”

Πρόσθεσε: “Προφανώς υπήρξαν συνέπειες από τις διαφορετικές χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τους τελευταίους μήνες. Το μόνο που μπορώ να πω ήταν ότι υπέφερε από την κούραση. Δεν κοιμόταν καλά για αρκετές ημέρες και δεν έτρωγε. Είχε χάσει πολύ βάρος, γεγονός που την έκανε ευάλωτη σε άλλες πιθανές ασθένειες. Ένα κρυολόγημα ή μία γρίπη ήταν αρκετά για να κινδυνεύσει.”

Getty Images/Ideal Image

Ο Αλβέρτος διέψευσε επίσης και τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για την υγεία της πριγκίπισσας, λέγοντας: “Επειδή ξέρω ότι κυκλοφορούν διάφορες φήμες εκεί έξω, επιτρέψτε μου να πω: Αυτό δεν είναι COVID. Ούτε καρκίνος, ούτε κάποιο θέμα προσωπικής σχέσης, ούτε πλαστικής επέμβασης.”

Από ποια ασθένεια υποφέρει η πριγκίπισσα Charlene;

Ενώ ο Αλβέρτος επιβεβαίωσε ότι τώρα αντιμετωπίζει “εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματική”, η πριγκίπισσα Charlene κατέρρευσε την 1η Σεπτεμβρίου εξαιτίας επιπλοκών μετά από τις πολλές χειρουργικές επεμβάσεις για μία σοβαρή λοίμωξη που είχε στο αυτή, στη μύτη και στο λαιμό. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Netcare Alberlito και το Παλάτι δημοσίευσε την παρακάτω δήλωση: “Το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου, η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εξαιτίας επιπλοκών από μία ΩΡΛ λοίμωξη. Παρακολουθείται στενά από την ιατρική της ομάδα και η κατάστασή της είναι καθησυχαστική.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ