Τα όγδοα γενέθλιά τους γιορτάζουν η Γαβριέλα Θηρεσία Μαρία και ο Ιάκωβος Ονώριος Ρενιέ. Η πριγκίπισσα Σαρλίν δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει μαζί τους αυτή την ιδιαίτερη μέρα και να τους ευχηθεί χρόνια πολλά δημόσια.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πριγκίπισσα του Μονακό δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο με πρωταγωνιστές τα δίδυμα. «Χαρούμενα γενέθλια αγάπες μου», έγραψε στη λεζάντα. Στο ολιγόλεπτο βίντεο τα 8χρονα παιδιά της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο εμφανίζονται σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Η πριγκίπισσα, να σημειωθεί, έγινε μητέρα στις 10 Δεκεμβρίου 2014 καθώς γέννησε στο Νοσοκομειακό Κέντρο Πριγκίπισσα Γκρέις. Ο πολιτικός της γάμος της με τον Αλβέρτο έγινε την 1η  Ιουλίου 2011 στην αίθουσα του θρόνου του Πριγκιπικού Παλατιού και την επόμενη μέρα, 2 Ιουλίου, έγινε ο θρησκευτικός. Παρόντες στη θρησκευτική δεξίωση ήταν περίπου 3.500 άνθρωποι, ανάμεσά τους οι Βασιλείς της Σουηδίας και του Βελγίου, οι Πρόεδροι της Γαλλίας και της Γερμανίας, αθλητικές προσωπικότητες και άλλοι. Τρία χρόνια αργότερα έγιναν γονείς και η Σαρλίν αφιερώθηκε πολύ στο ρόλο της μητρότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΙΝ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ