Μία φωτογραφία που δείχνει την πριγκίπισσα Σάρλοτ να ξεσπάει σε δάκρυα στην κηδεία της προγιαγιάς της βασίλισσας Ελισάβετ έγινε viral. H μικρή γαλαζοαίμτη στεκόταν στην αψίδα του Wellington, δίπλα στη μητέρα της, πριγκίπισσα της Ουαλίας και στον αδερφό της, πρίγκιπα Τζορτζ και απαθανατίστηκε να κρύβει με τα χέρια της τα μάτια της.

Στο στιγμιότυπο, η πριγκίπισσα Σάρλοτ φαίνεται σα να ξέσπασε σε κλάμματα άλλα μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η 7χρονη γαλαζοαίματη φαίνεται ότι σκέπασε με τα χέρια της τα μάτια της που ίσως είχαν ερεθιστεί από τον ήλιο που έπεφτε πάνω τους.

H πριγκίπισσα Σάρλοτ στην κηδεία της προγιαγιάς της βασίλισας Ελισάβετ, Getty Images

Για του λόγου το αληθές, βίντεο που δείχνει την πριγκίπισσα Σάρλοτ από την αψίδα του Wellington δείχνει την νεαρή πριγκίπισσα να είναι ψύχραιμη στην κηδεία της προγιαγιάς της ενώ σε κάποια στιγμή προέτρεψε τον μεγαλύτερο αδερφό της να προσκυνήσει τη σορό της βασίλισσας.

«Πρέπει να προσκύνησεις», του είπε η πριγκίπισσα Σάρλοτ και εκείνος φαίνεται ότι την άκουσε προσεκτικά.

H πριγκίπισσα Σάρλοτ φαίνεται να ξεσπάει σε κλάματα, Getty Images

Κατά τη διάρκεια της πομπής, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ βρίσκονταν συνεχώς κοντά στους γονείς τους. Αρχικά επρόκειτο να βρίσκονταν πίσω από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, αλλά τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να στέκονται δίπλα στους γονείς τους.

Από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, απουσίαζε ο πρίγκιπας Λούις, καθώς κρίθηκε ότι είναι πολύ μικρός για να παραστεί σε ένα τέτοιο γεγονός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΟΤ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ