Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Diana πραγματοποιήθηκαν στο Παλάτι του Kensington και την αποκάλυψη έκαναν οι γιοι της πρίγκιπας Harry και πρίγκιπας William.

Οι δυο τους με χαμόγελο παρουσίασαν στον κόσμο που παρακολουθούσε ζωντανά και από τα μέσα ενημέρωσης το εντυπωσιακό ομοίωμα της μητέρας τους.

Η πριγκίπισσα Diana θα γινόταν σήμερα 60 χρόνων και τα φώτα είναι στραμμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην εκδήλωση προς τιμήν της!

Εκτός από τη στενή οικογένεια της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, μέλη της επιτροπής αγαλμάτων, ο γλύπτης Ian Rank-Broadley και ο σχεδιαστής κήπου, Pip Morrison, είναι επίσης παρόντες.

Σαν σήμερα η αείμνηστη Νταϊάνα θα γινόταν 60 ετών και τα διεθνή media έκαναν εκτενή αφιερώματα σε εκείνη ενώ θαυμαστές της συγκεντρώθηκαν στο Kensington Palace για να την τιμήσουν, αφήνοντας λουλούδια.

Οι γιοι της μάλιστα έκαναν μια αναφορά στη μητέρα τους και στη σπουδαιότητά της, ενώ δεν παρέλειψαν να υπογραμμίσουν το έργο της!

«Σήμερα, με αφορμή τα 60α γενέθλια της Μητέρας μας, θυμόμαστε την αγάπη, τη δύναμη και τον χαρακτήρα της – ποιότητες που την έκαναν δύναμη για καλό σε όλο τον κόσμο, αλλάζοντας αμέτρητες ζωές προς το καλύτερο.

Κάθε μέρα, ευχόμαστε να ήταν ακόμα μαζί μας, και ελπίζουμε ότι αυτό το άγαλμα θα θεωρείται για πάντα ως σύμβολο της ζωής της και της κληρονομιάς της.

Σας ευχαριστούμε Ian Rank-Broadley, Pip Morrison και τις ομάδες τους για την εξαιρετική δουλειά τους, για τους φίλους και τους δωρητές που βοήθησαν να συμβεί αυτό, και για όλους όσους σε όλο τον κόσμο διατηρούν τη μνήμη της μητέρας μας ζωντανή.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι».

H πριγκίπισσα Diana σε ένα εντυπωσιακό άγαλμα

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΪΑΝΑ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ