Η Πριγκίπισσα Eugenie περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο της παιδί με τον Jack Brooksbank και όπως πολλές μητέρες στη διάρκεια της πανδημίας, έχει να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες.

Tα baby showers είναι πολύ δημοφιλή στη Βρετανία τα τελευταία χρόνια, αλλά εξαιτίας του lockdown στην Αγγλία, οι μέλλουσες μητέρες, δεν μπορούν να δουν τους φίλους και τις οικογένειές τους, εκτός αν μένουν μαζί.

Όπως και να έχει, πολλοί άνθρωποι έχουν βρει τρόπους να γιορτάσουν τις ειδικές περιστάσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας και είναι πολύ πιθανό, η μητέρα της Πριγκίπισσας Eugenie και η μεγαλύτερη αδερφή της, Πριγκίπισσα Beatrice, να οργανώσουν ένα baby shower μέσω του Zoom.

Πριγκίπισσα Eugenie και Beatrice

Οι δύο αδερφές, Πριγκίπισσα Eugenie και Beatrice.

Οι τρεις τους είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους και δεν μπορούν να δουν η μία την άλλη εξαιτίας των αυστηρών μέτρων. Η Πριγκίπισσα Eugenie και ο σύζυγός της Jack, αυτή την περίοδο, μένουν στο σπίτι του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, στο Windsor, στο Frogmore Cottage, ενώ η μητέρα της Eugenie, Sarah, μένει στο Royal Lodge.

Πριγκίπισσα Ευγενία Frogmore

To Frogmore Cottage στο Windsor

 

H Δούκισσα του York, Sara με την Πριγκίπισσα Beatrice είναι πολύ πιθανό να καλέσουν και τους στενούς φίλους της Πριγκίπισσας Eugenie, στον ψηφιακό εορτασμό. Ανάμεσά τους βρίσκονται οι Julia de Boinville, η τραγουδίστρια Ellie Goulding και η Cressida Bonas.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ