Πριγκίπισσα Κέιτ: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο

Η πριγκίπισσα Κέιτ συνεχίζει να αναρρώνει μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα τον περασμένο Ιανουάριο.

Νωρίτερα σήμερα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απέσυρε τελευταία στιγμή για «προσωπικούς λόγους» την συμμετοχή του στο μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μίλησε εκ των προτέρων με την ελληνική βασιλική οικογένεια για να ζητήσει συγγνώμη για την απουσία του.

Μετά την απουσία του συζύγου της πριγκίπισσας Κέιτ από το μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνου «ανάγκασε» το Παλάτι του Κένσινγκτον να εκδώσει μια ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της!

Η πριγκίπισσα Κέιτ «τα πάει καλά» στη νέα ενημέρωση υγείας που εκδόθηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Πριγκίπισσα Κέιτ:
Πριγκίπισσα Κέιτ: Η χειρουργική επέμβαση έρχεται καθώς αποκαλύφθηκε η διάγνωση καρκίνου του βασιλιά Καρόλου.

Το Παλάτι δεν διευκρίνισε περαιτέρω, αλλά είπε ότι η πριγκίπισσα Κέιτ, η οποία αναρρώνει από εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, συνεχίζει να τα πηγαίνει καλά.

Η Κέιτ, 42 ετών, αναρρώνει στο σπίτι και θα απέχει από τις επίσημες βασιλικές υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα. Η πριγκίπισσα Kate επέστρεψε στη βάση της στο Windsor, Adelaide Cottage, μετά από 13 ημέρες στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες της κατάστασης της πριγκίπισσας δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά το Παλάτι είχε δηλώσει προηγουμένως ότι δεν σχετίζεται με καρκίνο και ότι η Κέιτ επιθυμούσε να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της.

Σε ανακοίνωσή του, το Παλάτι ανέφερε νωρίτερα αυτό το μήνα: «Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Γουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από το χειρουργείο. Σημειώνει καλή πρόοδο.

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα θέλουν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ολόκληρη την ομάδα της Κλινικής του Λονδίνου, ειδικά στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν. Η οικογένεια της Ουαλίας συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις καλές ευχές που έχει λάβει από γύρω ο κόσμος.»

Η χειρουργική επέμβαση έρχεται καθώς αποκαλύφθηκε η διάγνωση καρκίνου του βασιλιά Καρόλου. Αναλαμβάνοντας περισσότερες ευθύνες για την οικογένειά του, ο πρίγκιπας William έδωσε πρόσφατα μια σύντομη αλλά εγκάρδια ομιλία στο Εορταστικό Δείπνο Air Ambulance Charity του Λονδίνου, όπου έκανε μια σύντομη αναφορά στα προβλήματα υγείας της συζύγου και του πατέρα του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΕΙΤ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ