Πριγκίπισσα Κέιτ: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι μια πολύ πρακτική μητέρα με τα τρία της παιδιά.

Η πριγκίπισσα Κέιτ έχει επιβάλει ένα κανόνα στον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον Πρίγκιπα Louis – και ο βασικός της κανόνας επικεντρώνεται στην καλοσύνη και την ευγένεια.

Πιστεύεται ότι όλα αυτά τα χρόνια, η πριγκίπισσα Κέιτ έχει υιοθετήσει μερικές χρήσιμες συμβουλές ανατροφής τόσο από τη μητέρα της, Carole Middleton, όσο και από την αείμνηστη μητέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ, την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πριγκίπισσα Κέιτ: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι μια πολύ πρακτική μητέρα με τα τρία της παιδιά.
Πριγκίπισσα Κέιτ: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι μια πολύ πρακτική μητέρα με τα τρία της παιδιά.

Η βασιλική ανταποκρίτρια του HELLO! Danielle Stacey, μας λέει: «Βασισμένες σε παρατηρήσεις φωτογραφιών της πριγκίπισσας Diana εκείνη την εποχή και της τωρινής πριγκίπισσας της Ουαλίας, και οι δύο είναι πολύ τρυφερές και στοργικές με τα παιδιά τους.

Η πριγκίπισσα Κέιτ συχνά φαίνεται να κρατάει τα χέρια των παιδιών της ή να τα σηκώνει για αγκαλιές όταν ήταν μικρότερα», συνεχίζει. «Συχνά υπάρχουν πολλές παρηγορητικές χειρονομίες, όπως ένα χτύπημα στην πλάτη ή χάδια στα μαλλιά τους. Όταν συναναστρέφεται με άλλα παιδιά στις δημόσιες εμφανίσεις της, η πριγκίπισσα Κέιτ συχνά σκύβει στο επίπεδό τους για να ασχοληθεί μαζί τους – κάτι που έκανε συχνά και η Diana.»

«Όταν συναναστρέφεται με άλλα παιδιά στις δημόσιες εμφανίσεις της, η πριγκίπισσα Κέιτ συχνά σκύβει στο επίπεδό τους για να ασχοληθεί μαζί τους – κάτι που έκανε συχνά και η Diana.»

Όλα αυτά τα χρόνια, η πριγκίπισσα Κέιτ έχει προσπαθήσει να εμφυτεύσει στα παιδιά της μια αίσθηση κανονικότητας στη ζωή τους, ειδικά όσον αφορά στις εξωσχολικές δραστηριότητες πέρα από την τάξη, με στόχο να καλλιεργήσει τις κοινωνικές τους δεξιότητες.

Έχει μιλήσει προηγουμένως για την επιθυμία της ο George, η Charlotte και ο Louis να ενταχθούν στους The Scout Association – έναν σύλλογο ο οποίος, σύμφωνα με τον ιστότοπο των Προσκόπων, “απασχολεί και υποστηρίζει τους νέους στην προσωπική τους ανάπτυξη, δίνοντάς τους τη δύναμη να συμβάλουν θετικά στην κοινωνία.”

Το 2019, η πριγκίπισσα Κέιτ επισκέφτηκε την έδρα των Προσκόπων στο Gilwell Park, στο Έσσεξ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, έμαθε για ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα για την ένταξη μικρότερων παιδιών στους Προσκόπους, με τον έφηβο Πρόσκοπο Tahseen Patel να αποκαλύπτει μετά την επαφή: «Εκείνη (η πριγκίπισσα Κέιτ) ενδιαφερόταν για τα πρώτα χρόνια και για το πώς μαθαίνεις πράγματα στους Προσκόπους που δεν τα μαθαίνεις στο σχολείο και αλλού.

Και πώς θέλει τα παιδιά της να μεγαλώσουν μέσα στο κίνημα των Προσκόπων, όχι μόνο στο σχολείο, γιατί προσπαθεί να κάνει πράγματα στο σπίτι αλλά υπάρχουν όρια και χρειάζεται να χτίσεις σχέσεις με άλλους ανθρώπους.»

Και όταν ρωτήθηκε αν ο πρίγκιπας George είχε ενταχθεί στους Προσκόπους, ο Tahseen πρόσθεσε εκείνη τη στιγμή: «Δεν έχει ενταχθεί ακόμα, αλλά είπε ότι θα της άρεσε πολύ.»

Εκτός από το ότι ενθαρρύνει τα παιδιά της να ανοίξουν τα φτερά τους, η πριγκίπισσα Κέιτ έχει επίσης υποστηρίξει ότι το εξαιρετικό φιλανθρωπικό της έργο έχει επηρεάσει τον τρόπο ανατροφής των παιδιών της.

Μιλώντας στο Royal Foundation Forum με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Meghan Markle, η πριγκίπισσα Κέιτ είπε: «Δεν μπορείς παρά να σκεφτείς τη ζωή σου και σίγουρα είχε αντίκτυπο στο πώς βλέπω πώς είμαι μητέρα. Πώς δουλεύουμε ως οικογένεια και ξέρετε, πώς ελπίζουμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΕΙΤ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ