Πριγκίπισσα Κέιτ: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο. 

Η πριγκίπισσα Κέιτ, υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία και δεν αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στα δημόσια καθήκοντα, παρά τον αρχικό της στόχο για επιστροφή μετά το Πάσχα.

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, το Παλάτι του Kensington απάντησε απευθείας σε μηνύματα συμπαράστασης από το κοινό προς την πριγκίπισσα Κέιτ. 

Μια ευχετήρια κάρτα με το επίσημο λογότυπο του παλατιού στάλθηκε στους θαυμαστές, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της Πριγκίπισσας για τις «ευγενικές τους ευχές». Πρόκειται για μια απομάκρυνση από την παράδοση, καθώς συνήθως δεν συνοδεύεται φωτογραφία με τις ευχαριστήριες κάρτες.

Πριγκίπισσα Κέιτ: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο. 
Πριγκίπισσα Κέιτ: Η απάντησή της σε μηνύματα θαυμαστών εν μέσω θεραπείας – Πηγή: hellomagazine

«Σας ευχαριστώ για τις καλές ευχές σας στην Αυτής Βασιλική Υψηλότητα, την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η χειρονομία σας εκτιμάται πολύ.», έγραφε το σύντομο σημείωμα στην καρτ ποστάλ, που περιείχε το επιστολόχαρτο του παλατιού.

Το παλάτι συνήθως στέλνει ευχαριστήρια κάρτες εκ μέρους του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας σε ειδικές περιστάσεις, για παράδειγμα όταν έχουν λάβει αλληλογραφία για να τιμήσουν τα γενέθλιά τους, τα γενέθλια των παιδιών τους, την επέτειο του γάμου τους και εθνικές γιορτές όπως τα Χριστούγεννα.

Νωρίτερα φέτος, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ ευχαρίστησαν τους θαυμαστές για τις ευχές των Χριστουγέννων στέλνοντας μια κάρτα με την οικογενειακή τους φωτογραφία των Χριστουγέννων 2023, τραβηγμένη από τον φωτογράφο μόδας και πορτρέτων Josh Skinner.

Στην εντυπωσιακή ασπρόμαυρη εικόνα, οι Ουαλέζοι επέλεξαν τζιν και λευκά πουκάμισα.

Πριγκίπισσα Κέιτ: Η απάντησή της σε μηνύματα θαυμαστών εν μέσω θεραπείας – Πηγή: hellomagazine

Το μήνυμα στην κάρτα έγραφε: «Σας ευχαριστώ για το στοχαστικό χριστουγεννιάτικο μήνυμά σας στον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.»

«Η Βασιλική τους Υψηλότητα είναι πολύ ευγνώμων και σας στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους για μια πολύ καλή χρονιά».

Η αρχή του έτους ήταν δύσκολη για τη βασιλική οικογένεια, ιδιαίτερα για τους Γουίνδσορ. Τον Ιανουάριο, ο πεθερός της πριγκίπισσας Κέιτ, ο βασιλιάς Κάρολος, υποβλήθηκε επίσης σε επέμβαση στον διευρυμένο του προστάτη. Ο ίδιος μάχεται επίσης με μια μορφή καρκίνου που δεν έχει αποκαλυφθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΕΙΤ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ