Πριγκίπισσα Κέιτ: Επέλεξε να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου 

Η πριγκίπισσα Κέιτ ανακοίνωσε χθες το βράδυ (Παρασκευή 14 Ιουνίου) ότι θα δώσει το παρών στο Trooping the color, την εκδήλωση στην οποία εορτάζονται τα γενέθλια του βασιλιά!

Θα είναι η πρώτη της δημόσια εμφάνιση από τις 25 Δεκεμβρίου 2023 και όλα τα βλέμματα του κόσμου είναι στραμμένα σήμερα στο Λονδίνο με βασιλικούς θαυμαστές και μη να ανυπομονούν να δουν πως είναι η πριγκίπισσα Κέιτ μετά την μάχη της με τον καρκίνο.

Πριγκίπισσα Κέιτ: Επέλεξε να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου 
Πριγκίπισσα Κέιτ: Επέλεξε να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου 

Η πριγκίπισσα Κέιτ μοιράστηκε χθες την είδηση της επανεμφάνισης της μαζί με μια νέα φωτογραφία που τράβηξε ο Matt Porteous νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.
Στο προσωπικό μήνυμα που έγραψε η ίδια σημείωσε μεταξύ άλλων:
«Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα είναι για μερικούς μήνες ακόμα. Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, είναι χαρά να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι.
Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Παίρνοντας κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούγοντας το σώμα μου και επιτρέποντας στον εαυτό μου να αφιερώσει αυτόν τον τόσο απαραίτητο χρόνο για να θεραπευτεί.»

Καθώς τα εισιτήρια για το Trooping the color έχουν εξαντληθεί, οι τουρίστες και οι Άγγλοι θα στριμωχτούν σήμερα κατά μήκος του The Mall ή στην άκρη του St James’s Park.

Η ξεκινά ξεκινά στις 12 ώρα Ελλάδος με τους στρατιώτες να αρχίζουν να συγκεντρώνονται στα σημεία που το πρόγραμμα προβλέπει

Το Trooping the color θα ξεκινήσει επίσημα γύρω στις 12:30, όταν η βασιλική οικογένεια θα αναχωρήσει από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Περισσότεροι από 1.400 αξιωματικοί και στρατιώτες θα συμμετέχουν στην παρέλαση, μαζί με 200 άλογα ενώ τον ρυθμό θα δίνουν περισσότεροι από 400 μουσικούς.

Δείτε Live την πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας Κέιτ μετά την ανακοίνωση του καρκίνου στο Trooping the color στο Live streaming που ακολουθεί:

Πριγκίπισσα Κέιτ: Δείτε Live την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση του καρκίνου στο Trooping the color 

Κεντρική Φωτογραφία: Getty Images

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΕΙΤ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ