Πριγκίπισσα ΚέιτΠρίγκιπας Γουίλιαμ: Η δύσκολη απόφαση για το μέλλον του πρίγκιπα Τζορτζ 

Η πριγκίπισσα Κέιτ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν μια δύσκολη απόφαση μπροστά τους. Σε ποιο σχολείο θα στείλουν το πρώτο τους παιδί, τον πρίγκιπα Τζορτζ.

Και παρότι η πριγκίπισσα Κέιτ δεν έχει αναρρώσει από την πρόσφατη περιπέτεια υγείας και την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, αναγκάστηκε να αναζητήσει σχολείο για τον γιο της με τον σύζυγό της  και επισκέφθηκαν το Ανεξάρτητο Σχολείο του Αγίου Εδουάρδου.

Πριγκίπισσα Κέιτ - Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η δύσκολη απόφαση για το μέλλον του πρίγκιπα Τζορτζ 
Η δύσκολη απόφαση για το μέλλον του πρίγκιπα Τζορτζ 

Η ανατροφή του πρωτότοκου γιου της, του πρίγκιπα Τζορτζ, μελλοντικού βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου είναι μια από τις προτεραιότητες τόσο της Κάθριν Μίντλετον όσο και του συζύγου της.

Ειδικά μετά την αλλαγή σχολείου που βίωσε ο μικρός με τη μετακόμιση των γονιών του στο Adelaide Cottage και την παραμονή του στο κοντινό σχολείο Lambrook. 

Στη λίστα της οικογένειας βρίσκονται πολλά ονόματα όπως τα οικοτροφεία Eton, ακολουθώντας την παράδοση της βασιλικής οικογένειας ή το Marlborough, όπου σπούδασε η Kate Middleton. Όμως δεν αποκλείεται και το οικοτροφείο Oundle.

Πριγκίπισσα Κέιτ - Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η δύσκολη απόφαση για το μέλλον του πρίγκιπα Τζορτζ 
Η δύσκολη απόφαση για το μέλλον του πρίγκιπα Τζορτζ 

Αυτό το σχολείο που απέχει περίπου 2 ώρες από το Λονδίνο, στο Northamptonshire, ιδρύθηκε το 1556 από τον Sir William Laxton, Λόρδο Δήμαρχο του Λονδίνου, ως δωρεάν σχολείο στην περιοχή, έχει γνωστούς πρώην μαθητές και φιλοσοφία του είναι  να αναπτύξουν οι μαθητές «τις δεξιότητες, τις στάσεις και τις συνήθειες του μυαλού που θα τους συντηρήσουν για μια μακρά ζωή, επιτρέποντάς τους να ευδοκιμήσουν τόσο στο σχολείο όσο και πέρα ​​από αυτό».

Τον Δεκέμβριο, το πριγκιπικό ζεύγος εξέτασε και τη περίπτωση του Marlborough College, το πρώην σχολείο της πριγκίπισσας Κέιτ.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει ανακοινωθεί που θα φοιτήσει τελικά ο πρίγκιπας Τζορτζ 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΕΙΤ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ