Από τότε που η πριγκίπισσα Κέιτ αποκάλυψε σε ένα προσωπικό βίντεο λεπτομέρειες για τη διάγνωση και το σχέδιο θεραπείας του καρκίνου την περασμένη εβδομάδα, έχει πλημμυρίσει με μηνύματα υποστήριξης από το κοινό.

Την ίδια στιγμή η οικογένεια της βρίσκεται στο πλευρό της, ενώ ώρες μετά την κυκλοφορία του βίντεο, ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ μοιράστηκε ότι ο βασιλιάς Κάρολος είναι «περήφανος για την Κάθριν για το θάρρος της να μιλήσει όπως έκανε».

Σήμερα, λοιπόν αποκαλύπτεται πως ο βασιλιάς Κάρολος φιλοξένησε την πριγκίπισσα για ένα ιδιωτικό γεύμα στο Κάστρο του Ουίνδσορ λίγο μετά την ανακοίνωση.

Βασιλιάς Κάρολος πριγκίπισσα Κέιτ

Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του βρετανικού HELLO!’s A Right Royal Podcast, ο παρουσιαστής Andrea Caamano και η βασιλική συντάκτρια του HELLO! Emily Nash συζητούν για το μεσημεριανό γεύμα και τον ανεμοστρόβιλο που δημιουργήθηκε μετά τη διάγνωση της Κέιτ με καρκίνο.

Μιλώντας αποκλειστικά ως καλεσμένος στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας, ο βασιλικός συγγραφέας Ρόμπερτ Χάρντμαν είπε: «Λίγο μετά την ηχογράφηση του μηνύματος από την πριγκίπισσα, πήγε στο κάστρο και είχε ένα ιδιωτικό γεύμα με τον βασιλιά. Δεν ξέρουμε τι συζητήθηκε Αλλά είναι πολύ ξεκάθαρο ότι ανησυχεί εξαιρετικά για αυτήν και νομίζω ότι θέλει να βεβαιωθεί ότι η ίδια το ξέρει αυτό.

«Και η ίδια και ο Γουίλιαμ γνωρίζουν τα συναισθήματα του απέναντι τους όμως θέλησε να διασφαλίσει ξανά πως αν μπορεί να κάνει κάτι, θα το κάνει.»

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα προσκάλεσαν στο Κάστρο του Γουίνδσορ τον πρίγκιπας Γουίλιαμ και την πριγκίπισσα Κέιτ, μέρες μετά τη δημοσίευση του βίντεο της

Η πριγκίπισσα Κέιτ και ο βασιλιάς Κάρολος δέθηκαν ακόμα περισσότερο όταν και οι δυο νοσηλεύτηκαν την ίδια περίοδο στην Κλινική του Λονδίνου, όπου ο βασιλιάς Κάρολος αρχικά νοσηλευόταν για διόγκωση προστάτη και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι είχε καρκίνο.

Μάλιστα, οι δυο τους είχαν πολλές συναντήσεις στους διαδρόμους και στα δωμάτια τους με τον έναν να δίνει κουράγιο στον άλλον, καθώς η πριγκίπισσα Κέιτ είχε υποβληθεί σε προγραμματισμένη εγχείρηση στην περιοχή της κοιλιάς.

Το παλάτι είπε ότι ο βασιλιάς «παρέμεινε στην πιο στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη τις τελευταίες εβδομάδες».

Ο Ρόμπερτ Χάρντμαν σημειώνει: «Η εμπειρία του καρκίνου θα είναι πολύ διαφορετική για τον βασιλιά από ότι για την πριγκίπισσα Κέιτ. Για μια υγιή, νεαρή μητέρα, αυτή είναι μια διαφορετική τάξη μεγέθους σε σύγκριση με κάποιον που διανύει την έβδομη δεκαετία της ζωής του»/

Στο βίντεό της, η πριγκίπισσα Κέιτ αναφέρθηκε στο «τεράστιο σοκ», αλλά τόνισε ότι βρίσκεται στον δρόμο προς την ανάκαμψη: «Είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο μυαλό, στο σώμα και στα πνεύμα μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΕΙΤ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ