Αναγνώστης χειλιών αποκάλυψε τι ειπώθηκε ανάμεσα στο βασιλικό ζευγάρι της Ιορδανίας και στον πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, στο γάμο του πρίγκιπα Χουσεΐν στην πόλη Αμμάν.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ, 40 και 41 ετών αντίστοιχα ταξίδεψαν στην Ιορδανία, στη χώρα που είχε ζήσει μέρος των παιδικών της χρόνων η πριγκίπισσα και έδωσαν το παρών στο βασιλικό γάμο του Χουσεΐν με τη Ράτζα Αλ Σαίφ.

Κατά την άφιξή τους στο παλάτι του Zahran, τους υποδέχτηκαν ο βασιλιάς Αμντάλα και η βασίλισσα Ράνια.

Η βασίλισσα Ράνια ακούγεται να λέει στον Γούλιαμ: «Ήταν τόσο καλοί!». Δεν ήταν ξεκάθαρο σε ποιους αναφερόταν αλλά το πιο πιθανό στα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και στον πρίγκιπα Λούις.

Ο βασιλιάς Αμπντάλα είπε τότε στον Γουίλιαμ: «Ναι το θυμάμαι. ΄Ηταν όμορφα!» με τον πρίγκιπα της Ουαλίας να του απαντά: «Ναι ήταν τρελό! Το ξέρω. Είναι υπέροχοι. Στα αλήθεια είναι!».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης τους ο βασιλιάς Αμπντάλα ρωτά το βασιλικό ζεύγος: «Πώς αισθάνεστε;». Η βασίλισσα Ράνια αφού τους φίλησε τους είπε: «Χαίρομαι που σας βλέπω ξανά!». Τότε ο Γουίλιαμ απάντησε: «Σας ευχαριστούμε. Είστε πολύ ευγενικοί και ήταν υπέροχα. Ευχαριστούμε!».

Όταν η Κέιτ τους ρώτησε τι κάνουν, η βασίλισσα Ράνια είπε: «Είναι τόσα πολλά όσα συμβαίνουν. Ανυπομονώ να φύγω για διακοπές μετά από όλο αυτό». «Ω Θεέ μου!», απάντησε το πριγκιπικό ζευγάρι της Ουαλίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ