Μια φωτογραφία στην οποία πρωταγωνιστεί η Πριγκίπισσα Νταϊάνα πρόκειται να εκτεθεί στο Παλάτι του Κένσινγκτον -από τις 4 Μαρτίου-, ως μέρος μιας νέας έκθεσης που διερευνά τη διαρκή σχέση της βασιλικής οικογένειας με την κάμερα.

Η ασπρόμαυρη εικόνα τη δείχνει να κοιτάζει μακριά και να εμφανίζεται ήρεμη, όμορφη και με στωικότητα, ενώ η εικόνα τραβήχτηκε από τον καταξιωμένο φωτογράφο Ντέιβιντ Μπέιλι το 1988 κάτι που του ανατέθηκε από την Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Αν και τραβήχτηκαν διάφορα στιγμιότυπα, ωστόσο, το συγκεκριμένο πορτρέτο διατηρήθηκε από τον Ντέιβιντ για το προσωπικό του αρχείο και ως εκ τούτου δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στο κοινό. Μάλιστα, η ίδια η Νταϊάνα επέλεξε τον φωτογράφο, ενώ το πορτρέτο αποτελεί μια από τις πιο εμβληματικές βασιλικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν ποτέ.

Εκτός από τη φωτογραφία της Νταϊάνα, θα εκτεθούν επίσης εικόνες που τραβήχτηκαν από τα ίδια τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας. Μεταξύ αυτών θα περιλαμβάνεται και το έργο του Λόρδου Σνόουντον, πρώην κάτοικος του παλατιού του Κένσινγκτον. Ήταν ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους της Βρετανίας, που απαθανάτισε μερικές από τις πιο αποκαλυπτικές και «μοντέρνες» εικόνες της μοναρχίας του 20ου αιώνα.Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΪΑΝΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ