Ο Τσαρλς Σπένσερ προκάλεσε την αντίδραση των βασιλικών θαυμαστών, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία του τελευταίου τόπου ανάπαυσης της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη λίμνη Οβάλ.

Μέσω του Instagram, δημοσίευσε μια αναδρομική εικόνα της στρογγυλής οβάλ λίμνης πριν από τρία χρόνια. Η διακοσμητική λίμνη στο Althorp House – η οποία φημίζεται για το μέρος όπου είναι θαμμένη η πριγκίπισσα Νταϊάνα – φαινόταν εντελώς γαλήνια περιτριγυρισμένη από δέντρα και σύννεφα.

«Τραβήξα αυτή τη φωτογραφία της Στρογγυλής Οβάλ λίμνης στο Althorp House ακριβώς πριν από τρία χρόνια και παραμένει μια από τις αγαπημένες μου εικόνες», έγραψε. «Μια τυχερή στιγμή για μένα, όταν αυτή η γωνιά του Πάρκου στο Althorp ήταν τυλιγμένη σε μια ιδιαίτερη, διαπεραστική, ομορφιά».

Ο χώρος ανάπαυσης της πριγκίπισσας Νταϊάνα είναι προσβάσιμος μόνο με σκάφος και είναι εκτός ορίων για το κοινό. Ο Τσαρλς Σπένσερ μεγάλωσε στο Althorp House με τις τρεις μεγαλύτερες αδερφές του, συμπεριλαμβανομένης της πριγκίπισσας Νταϊάνα, και κληρονόμησε το σπίτι της οικογένειας όταν πέθανε ο πατέρας του Τζον το 1992. Έγινε ο 9ος κόμης Σπένσερ και από τότε εργάζεται σκληρά για να ανακαινίσει την προγονική έδρα της οικογένειάς του.

Ο συγγραφέας και παρουσιαστής του podcast ζει στο Althorp με τη σύζυγό του Karen. Το εκπληκτικό ακίνητο, το οποίο διαθέτει εντυπωσιακά 93 δωμάτια και είναι 550 στρέμματα, είναι ανοιχτό στο κοινό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να περιηγηθούν σε πολλά από τα δωμάτια και τους χώρους του σπιτιού.

main photo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΪΑΝΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ