Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η μελαγχολική πριγκίπισσα 27 χρόνια μετά τον θάνατό της εξακολουθεί και συγκινεί τους Βρετανούς και όχι μόνο! 

Η σύζυγος του αδερφού της πριγκίπισσας Νταϊνα, Κάρεν Σπένσερ, μοιράστηκε μια σπάνια εικόνα από τον τόπο ανάπαυσης της πριγκίπισσας.

Ο Τσαρλς και η Κάρεν είναι θεματοφύλακες του κτήματος της οικογένειας Σπένσερ, του Άλθορπ Χάουζ

Η Κάρεν δημοσιεύει τακτικά εκπληκτικές φωτογραφίες από το σπίτι της οικογένειας όπου ζει με τον σύζυγό της και την κόρη τους, Σάρλοτ Νταϊάνα.

Το ευρύχωρο κτήμα, το Althorp House, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Spencer για περισσότερα από 500 χρόνια, είναι επίσης όπου αναπαύθηκε η αδερφή του Charles, πριγκίπισσα Νταϊνα.

Η Κάρεν μοιράστηκε χθες στις ιστορίες της στο Instagram μια γαλήνια εικόνα της Οβάλ λίμνης, κοντά στο σημείο που είναι θαμμένη η αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η μελαγχολική πριγκίπισσα 27 χρόνια μετά τον θάνατό της εξακολουθεί και συγκινεί τους Βρετανούς και όχι μόνο! 
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η μελαγχολική πριγκίπισσα 27 χρόνια μετά τον θάνατό της εξακολουθεί και συγκινεί – Πηγή φωτογραφίας: instagram/ karenspencer

Σύμφωνα με το BBC, ο κόμης ήταν αυτός που αποφάσισε ότι η αδερφή του έπρεπε να ταφεί στο σπίτι του, όπου μεγάλωσαν και οι δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αρχικό σχέδιο ήταν να ταφεί η Νταϊάνα στον οικογενειακό θόλο στην τοπική εκκλησία, αλλά λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια και την ιδιωτική ζωή, ο βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε αντ ‘αυτού να την αναπαύσει σε ένα νησί στο κέντρο της οβάλ λίμνης – μια θέα που η οικογένεια κρατούσε εδώ και καιρό ιδιωτική.

Ενώ το κοινό μπορεί να επισκεφθεί το κατάλυμα όταν είναι ανοιχτό το καλοκαίρι, δεν μπορεί να εισέλθει στο νησί.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η μελαγχολική πριγκίπισσα 27 χρόνια μετά τον θάνατό της εξακολουθεί και συγκινεί τους Βρετανούς και όχι μόνο. Στη φωτογραφία η βασίλισσα Ελισάβετ στις εκδηλώσεις πριν την κηδεία της νύφης της

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά εισβολή από τον Τύπο που βίωσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, με τον Τσαρλς να αποκαλεί συγκινητικά την αδερφή του «το πιο κυνηγημένο άτομο της σύγχρονης εποχής» σε έναν εγκώμιο στην κηδεία της τον Σεπτέμβριο του 1997.

Αυτή η σπάνια εικόνα προκάλεσε θλίψη σε πολλούς θαυμαστές της πριγκίπισσας Νταϊάνα, καθώς έρχεται σε μια στιγμή που ο γιος της, πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει να διαχειριστεί δυο μεγάλα προβλήτα. 

Την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, πριγκίπισσας Κέιτ αλλά και του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου. Και όλα αυτά την ώρα που φαίνεται πως οι σχέσεις του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του αδερφού του Χάρι, είναι τουλάχιστον τυπικές.

Στο βιβλίο του, «Spare», ο πρίγκιπας Χάρι, εξήγησε πώς αυτός και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ έκαναν ένα ταξίδι με πλοίο για να αποτίσουν τα σέβη τους στην αείμνηστη μητέρα του.

Ωστόσο, όλα δεν πήγαν όπως είχε προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια της μυστικής επίσκεψης, καθώς το μικρό σκάφος προφανώς κόλλησε στη λάσπη, αλλά ευτυχώς ο αδερφός της Νταϊάνα ήταν έτοιμος να τους δώσει “λίγη ώθηση” ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στη στεριά στο κέντρο της λίμνης.

Ο πρίγκιπας Χάρι εξήγησε επίσης ότι ήθελε να ταφεί δίπλα στη μητέρα του στο νησί της λίμνης, αλλά αυτό δεν κρίθηκε δυνατό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΪΑΝΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ