Μπορεί το κρύο στη χώρα μας να είναι έντονο, ωστόσο η Πριγκίπισσα Ολυμπία κατάφερε να μας κάνει να νοσταλγήσουμε το καλοκαίρι και να το επιθυμήσουμε, αφού κοινοποίησε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ελλάδα,το οποίο μας άρεσε πολύ.

Η Ελλάδα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, ενώ μάλιστα πέρασε μεγάλο μέρος των διακοπών της στις Σπέτσες με την οικογένειά της και τον σύντροφό της Περεγκρίν Πίρσον. Στην εν λόγω ανάρτηση τρέχει με τον σκύλο της στη θάλασσα, φορώντας το μαγιό της και μάλιστα η δημοσίευσή της έλαβε σχόλιο από τον πατέρα της Πρίγκιπα Παύλο, ο οποίος τοποθέτησε δύο καρδιές! Ωστόσο, η καλή της φίλη Ivy Getty, απόγονος της δυναστείας των Getty, σχολίασε επίσης γράφοντας: «Ανεκτίμητο».

Η Πριγκίπισσα Ολυμπία είχε φωτογραφηθεί πρόσφατα στο HELLO! Fashion, καθώς η ενασχόλησή της με τη μόδα είναι έντονη. «Συνήθιζα να παρακολουθώ τη μαμά και τη γιαγιά μου όταν ετοιμαζόντουσαν. Είχα εμμονή με τα ρούχα και με το να δοκιμάζω τα πράγματά τους. Έχω τόσες πολλές εικόνες από την παιδική μου ηλικία, όταν φορούσα τις γόβες της μητέρας μου», είχε αναφέρει.

Ακόμα, έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια της Louis Vuitton και οι εικόνες ήταν πραγματικά εντυπωσιακές και καλαίσθητες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΟΛΥΜΠΙΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ