Πριγκίπισσα Ολυμπία: Tρία από τα τέσσερα αδέρφια της σε νυχτερινή τους έξοδο με τον Μάρτιν Πακανόφσκι 

Η πριγκίπισσα Ολυμπία, κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ζει μια ζωή γεμάτη γοητεία και κοσμοπολιτισμό. Ταξιδεύει συχνά σε όλο τον κόσμο, συμμετέχοντας σε fashion shows, glamorous events και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. 

Η κομψή της εμφάνιση και το αψεγάδιαστο στυλ της την έχουν καταστήσει είδωλο μόδας για πολλούς, ενώ η βασιλική της καταγωγή την τοποθετεί στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος.

Πριγκίπισσα Ολυμπία: Συμμετέχει ενεργά σε fashion shows, glamorous events και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. 
Πριγκίπισσα Ολυμπία: Συμμετέχει ενεργά σε fashion shows, glamorous events και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. 

Η πριγκίπισσα Ολυμπία εμφανίστηκε σε κάποια από αυτά τα events συνοδευόμενη από τον Αργεντινό επιχειρηματία Μάρτιν Πακανόφσκι. 

Ο Πακανόφσκι, γόνος μιας παλιάς αριστοκρατικής οικογένειας, τράβηξε αμέσως τα βλέμματα των παρευρισκομένων στο πλευρό της πριγκίπισσας. Η κοινές τους εμφάνισεις πυροδότησαν φήμες για μια πιθανή σχέση μεταξύ τους, με τον διεθνή τύπο να τους χρίζει αμέσως ζευγάρι.

Ωστόσο, η πριγκίπισσα Ολυμπία και ο Μάρτιν Πακανόφσκι δεν έχουν σχολιάσει επίσημα τις φήμες.

Μια από τις σπάνιες δημοσιεύσεις του πρίγκιπα Αλέξιου στο instagram αποδυκνύει αν μη τι άλλο ότι ο Μάρτιν Πακανόφσκι διατηρεί φιλικές σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας της πριγκίπισσας Ολυμπίας.

Στην φωτογραφία μπορεί να διακρίνει κανείς τρία από τα τέσσερα αδέρφια της πριγκίπισσας Ολυμπίας σε νυχτερινή τους έξοδο, τους πρίγκιπες Αχιλλέα (αριστερά), Κωνσταντίνο Αλέξιο και Οδυσσέα Κίμωνα (δεξιά) και τον Μάρτιν Πακανόφσκι να κρατάει την ομπρέλα για να προστατέψει την παρέα από την βροχή!

Πριγκίπισσα Ολυμπία: Tρία από τα τέσσερα αδέρφια της σε νυχτερινή τους έξοδο με τον Μάρτιν Πακανόφσκι 
Πριγκίπισσα Ολυμπία: Tρία από τα τέσσερα αδέρφια της σε νυχτερινή τους έξοδο με τον Μάρτιν Πακανόφσκι | Πηγή: instagram/alexiosgreece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ