Πριν από έντεκα χρόνια, η πριγκίπισσα Σαρλίν και ο σύζυγός της Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό παντρεύτηκαν σε μια πολιτική τελετή, με τη νύφη να φοράει ένα εμβληματικό μπλε κοστούμι. Αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως, θα γιορτάσουν μαζί την επέτειο του γάμου τους για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Η Σαρλίν και ο Αλβέρτος έχασαν τη δέκατη επέτειο-ορόσημό τους πέρυσι, αφού εκείνη αναγκάστηκε να παραμείνει στη Νότια Αφρική μετά από σοβαρή μόλυνση στο αυτί, τη μύτη και το λαιμό, τον Μάιο του 2021.

Πριγκίπισσα Σαρλίν
Στο Monte Carlo TV Festival στις 17 Ιουνίου 2022

Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της, η πριγκίπισσα Σαρλίν αναφέρθηκε στην απουσία της από την οικογένειά της και τα παιδιά της, Ζακ και Γκαμπριέλα, λέγοντας στο Channel24 της Νότιας Αφρικής: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Μου λείπουν πολύ ο σύζυγός μου και τα παιδιά μου. Αυτό που ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα ήταν όταν μου είπε η ιατρική μου ομάδα ότι δεν μπορούσα να επιστρέψω σπίτι για τη 10η επέτειο του γάμου μου».

«Ο Αλβέρτος είναι ο βράχος και η δύναμή μου και χωρίς την αγάπη και την υποστήριξή του δεν θα μπορούσα να περάσω αυτή την επώδυνη στιγμή», είχε επισημάνει για τον σύζυγό της.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν για τις φήμες κρίσης στον γάμο τους

Οι φήμες τους ήθελαν να περνούν κρίση στον γάμο τους, ενώ ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μιλώντας στο people: «Δεν έφυγε από το Μονακό με φασαρία! Δεν έφυγε επειδή ήταν θυμωμένη μαζί μου. Υποτίθεται ότι ήταν μόνο μια εβδομαδιαία, μέγιστη διαμονή δέκα ημερών, και (είναι ακόμα εκεί τώρα) επειδή είχε αυτή τη μόλυνση, προέκυψαν όλες αυτές οι επιπλοκές».

Η πριγκίπισσα Σαρλίν υπερασπίστηκε τη σχέση τους σε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Monaco-Matin και απέρριψε τις «κακόβουλες» φήμες ότι χώριζαν. «Θέλετε να μιλήσουμε για φήμες διαζυγίου ή για το νέο μου σπίτι στην Ελβετία;» είπε. «Εξακολουθώ να θεωρώ λυπηρό που ορισμένα μέσα διακινούν τέτοιες φήμες για τη ζωή μου, τη σχέση μου. Όπως όλοι οι άλλοι, είμαστε άνθρωποι και όπως όλοι οι άνθρωποι έχουμε συναισθήματα και αδυναμίες, αλλά η οικογένειά μας εκτίθεται στα μέσα ενημέρωσης και μεταδίδεται η παραμικρή αδυναμία. Συζητήσαμε με τον Αλβέρτο γι’ αυτά τα κακόβουλα άρθρα και έκανε τα πάντα για να προστατεύσει εμένα και τα παιδιά μας».

photos: Getty Images

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΙΝ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ