Πριγκίπισσα Σαρλίν: Η φυσική της ομορφιά και το επιβλητικό παρουσιαστικό της δεν προδίδουν την ηλικία της

Η Σαρλίν του Μονακό γιόρτασε σήμερα (Πέμπτη 25 Ιανουαρίου) τα γενέθλιά της με τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δυο τους παιδιά πρίγκιπα Ζακ (Ιάκωβο) και  πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε εκδήλωση στο Μονακό το 2000.

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση τους έγινε στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2006 αν και πολλοί θεωρούν ότι η σχέση τους είχε ξεκινήσει 5 χρόνια νωρίτερα.

Το 2010, χρονιά που το παλάτι ανακοίνωσε τους αρραβώνες τους, η πριγκίπισσα Σαρλίν συνόδευσε τον πρίγκιπα Αλβέρτο στον γάμο της διαδόχου Βικτώριας της Σουηδίας ενώ το 2011 τον συνόδευσε στο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την πριγκίπισσα Κέιτ.

Πριγκίπισσα Σαρλίν - Πρίγκιπας Αλβέρτος: Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2011
Πριγκίπισσα ΣαρλίνΠρίγκιπας Αλβέρτος: Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2011

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την 1 Ιουλίου του 2011 στην αίθουσα του θρόνου του Πριγκιπικού Παλατιού, ενώ την επόμενη ημέρα ακολούθησε και ο θρησκευτικός γάμος στον οποίο είχαν προσκληθεί 3.500 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων βασιλείς και πρόεδροι Δημοκρατίας.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν είναι γεννημένη στις 25 Ιανουαρίου του 1978 και σήμερα γίνεται 46 χρόνων!

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τούρτα υπερπαραγωγή
Πριγκίπισσα Σαρλίν: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τούρτα υπερπαραγωγή – Φωτογραφία: instagram/ palaisprincierdemonaco

Ο επίσημος λογαριασμός του Παλατιού στα social media, έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία στην οποία η οικογένεια στέκεται εκστασιασμένη μπροστά σε μια πολυόροφη τούρτα υπερπαραγωγή για τα γενέθλια της Σαρλίν η οποία γράφει «Χαρούμενα γενέθλια».

Την φωτογραφία συνοδεύει λεζάντα η οποία αναφέρει: «Αυτή την Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου, η Πριγκίπισσα Σαρλίν γιόρτασε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της στο Condamine Market.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΙΝ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ