Η 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ έδωσε το παρών στην κηδεία της πρόγιαγιάς της τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στο Αββαείο του Westminster και παρά την ηλικία της, απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση και ότι διαθέτει καλούς τρόπους.

Καθώς περνούσε από μπροστά της η σορός της προγιαγιάς της βασίλισσας Ελισάβετ, στην πομπή από την εκκλησία προς την αψίδα του Wellington, η μικρή γαλαζοαίματη στεκόταν κοντά στη μητέρα της, πριγκίπισσα της Ουαλίας, στη Δούκισα του Σάσεξ, στη βασιλική σύζυγο Καμίλα και στη Σοφία, την Κόμισσα του Ουέσσεξ. Όσο η βρετανική βασιλική οικογένεια περίμενε να περάσει από μπροστά η σορός, έκανε μία βαθειά υπόκλιση. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ βλέποντας τα άλλα μέλη να κάνουν υπόκλιση, έκανε και εκείνη το ίδιο. Βλέποντας την αδερφή του να κάνει υπόκλιση, έκανε αμέσως και ο 9χρονος πρίγκιπας Τζορτζ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα Σάρλοτ αντιγράφει με τον πιο γλυκό τρόπο τα μέλη της οικογένειάς της. Θαυμαστές της οικογένειας, είχαν παρατηρήσει ότι η Σάρλοτ βάζει τα ξανθά μαλλάκια της πίσω από το αυτί, ακριβώς όπως η μητέρα της, Κάθριν Μίντλετον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΟΤ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ