Την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της, μέχρι τώρα, ετοιμάζεται να ζήσει η πριγκίπισσα Θεοδώρα, η μικρότερη κόρη του βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας.

Ερωτευμένη, εδώ και χρόνια, με τον Μάθιου Κουμάρ, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας επισφραγίζοντας με τον πιο ρομαντικό τρόπο την αγάπη τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στην On Time, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2024 στην Αθήνα, ύστερα από τρεις αναβολές.

Η τελετή έχει αναβληθεί τρεις φορές, τόσο λόγω της καραντίνας της κορονοϊού, όσο και του πένθους μετά τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα-βασιλιά Κωνσταντίνου. Πηγές αναφέρουν ότι η Θεοδώρα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αποφάσισε μαζί με τον Μάθιου Κουμάρ να μεταφέρουν το ευτυχές γεγονός για αργότερα.

πριγκίπισσα Θεοδώρα
Η πριγκίπισσα Θεοδώρα με τα αδέλφια της σε παλαιότερη επίσκεψη στην Αθήνα

Αξίζει να σημειωθεί πως ένας από τους λόγους που η Θεοδώρα θέλει ο γάμος της να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα είναι για να εκπληρώσει την επιθυμία του πατέρα της.

Η μικρότερη κόρη του βασιλιά Κωνσταντίνου αρχικά σχεδίαζε να παντρευτεί τον σύντροφό της το 2019 στις Σπέτσες. Στη συνέχεια, το προγραμμάτισαν για τον Μάιο του 2022 στο Πόρτο Χέλι, ενώ τώρα δεν έχει γίνει γνωστό το μέρος.

Όπως είναι αναμενόμενο, στον γάμο θα βρεθούν όλα τα μέλη της ελληνικής βασιλικής οικογένειας όπως ο πρίγκιπας Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ, ο πρίγκιπας Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ, ο πρίγκιπας Φίλιππος με τη Νίνα Φλορ, όλα τα ανίψια της νύφης αλλά και η αγαπημένη της μητέρα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ