Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ετοιμάζεται για μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση αυτή την εβδομάδα. Αύριο, Παρασκευή 17 Μαρτίου, η Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να επισκεφτεί τους στρατώνες του Mons με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Πατρικίου για πρώτη φορά με τον νέο της ρόλο, αυτό της Συνταγματάρχη της Ιρλανδικής Φρουράς.

Πριγκίπισσα της Ουαλίας: Η νέα της εμφάνιση έχει ξεχωριστή σημασία

Είναι ο ρόλος που ανέλαβε μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Μέχρι πρότινος τον τίτλο του συνταγματάρχη της Ιρλανδικής φρουράς κατείχε ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ. Μετά την άνοδο του πατέρα του στο θρόνο, ο Γουίλιαμ έγινε συνταγματάρχης της Εθνικής Φρουράς της Ουαλίας και πλέον θα θαυμάσει τη σύζυγό του στον τίτλο που είχε εκείνος.

Πριν λίγες εβδομάδες, η Κέιτ Μίντλετον επισκέφτηκε την εκπαίδευση των στρατιωτικών της φρουράς στην Αγγλία, φορώντας και η ίδια την στρατιωτική της στολή. Με τη στολή της παραλλαγής, επισκέφτηκε το κέντρο εκπαίδευσης και συνομίλησε με τους στρατιώτες σχετικά με την αποστολή τους στην Ανατολική Αφρική αλλά και πως βοηθούν τον ουκρανικό στρατό στην απενεργοποίηση ναρκών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ