Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε βασικό μέλημα τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, να είναι ψύχραιμα στην κηδεία της προγιαγιάς τους, βασίλισσας Ελισάβετ. Η Κάθριν Μίντλετον κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμου ακολουθίας ρωτούσε τα παιδιά της αν ήταν εντάξει ενώ σε κάποια στιγμή φάνηκε να ακουμπά το γόνατο του 9χρονου πρίγκιπα Τζορτζ και να τον χαϊδεύει. Σε άλλη στιγμή έσκυψε προς το μέρος της πριγκίπισσας Σάρλοτ και της ψιθύρησε κάποια παραγορητικά λόγια.

Πριγκίπισσα της Ουαλίας: Βασικό μέλημα της τα παιδιά της στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Φτάνοντας στο Aββαείο του Westminster, η τρυφερή μαμά χάιδεψε στον ώμο την κορούλα της, πριγκίπισσα Σάρλοτ, δίνοντας της δύναμη για μία δύσκολη ημέρα σαν αυτή. Κατά τη διάρκεια της πομπής, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ βρίσκονταν συνεχώς κοντά στους γονείς τους. Αρχικά επρόκειτο να βρίσκονταν πίσω από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, αλλά τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να στέκονται δίπλα στους γονείς τους.

Από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, απουσίαζε ο πρίγκιπας Λούις, καθώς κρίθηκε ότι είναι πολύ μικρός για να παραστεί σε ένα τέτοιο γεγονός.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας με τα παιδιά της, πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ, Getty Images

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας με τα παιδιά της, πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ και την Μέγκαν Μαρκλ, Getty Images


Η πριγκίπισσα της Ουαλίας με τα παιδιά της, πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ, Getty Images

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, Getty Images

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KATE MIDDLETON, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ