Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα, είναι η μοναχοκόρη του βασιλιά Χάραλντ Ε’ και της βασίλισσας Σόνια της Νορβηγίας.

Οι βασιλικοί θαυμαστές εξακολουθούν να είναι σοκαρισμένοι μετά την απόφαση της βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας να αφαιρέσει τους βασιλικούς τίτλους από τέσσερα από τα εγγόνια της. Όπως φαίνεται, η βασιλική οικογένεια της Δανίας όμως, δεν είναι η μόνη που κάνει αλλαγές. Τα βήματά της, ακολουθεί και η βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας.

Φήμες, θέλουν την πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα της Νορβηγίας να χάνει τον βασιλικό της τίτλο. Σύμφωνα με το νορβηγικό περιοδικό Se og Hør ο βασιλιάς Χάραλντ της Νορβηγίας σκέφτεται να προχωρήσει σε αυτή τη μεγάλη αλλαγή ενώ έχει πραγματοποίησει ήδη σημαντικές συναντήσεις για να υλοποιήσει την απόφασή του.

Το 2019, η πριγκίπισσα Μάρθα ανακοίνωσε ότι θα εγκατέλειπε τον βασιλικό τίτλο της για να ασχοληθεί όπως είχε πει με «μελλοντικά projects». Μάλιστα είχε δεχτεί έντονη κριτική για τα σεμινάρια που έδινε με τον Σαμάνο σύντροφό της Ντούρεκ.

Η μητέρα τριών παιδιών είχε συνεργαστεί με τον σύντροφό της στα σεμινάρια με τίτλο «Η Πριγκίπισσα και ο Σαμάνος» που υπόσχονταν να οδηγήσουν τους συμμετέχοντες σε ένα ταξίδι «αυτοανακάλυψης». Τότε, η πριγκίπισσα Μάρθα Λούιζα δημιούργησε έναν ξεχωριστό λογαριασμό στο Instagram για τη δουλειά της, χρησιμοποιώντας το βασιλικό τίτλο πριγκίπισσα. Γράφοντας στο Instagram, η πριγκίπισσα εξήγησε: «Το γεγονός ότι χρησιμοποίησα τον τίτλο της πριγκίπισσας έχω ξαναπεί ότι ήταν λάθος και καταλαβαίνω ότι προκαλεί. Άλλωστε, μαζί με την οικογένειά μου βρήκαμε ότι είναι καλύτερο να κάνουμε κάποιες αλλαγές.»

Η Μάρθα Λουίζα ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Ντούρεκ τον Μάιο του 2022.


Η 51χρονη, η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Ari Behn, τον Μάιο του 2022, ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της Ντούρεκ, αναρτώντας μια κοινή φωτογραφία τους και δείχνοντας το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Μάρθα Λουίζ


«Είμαι τόσο χαρούμενη που ανακοινώνω ότι είμαι αρραβωνιασμένη με τον Σαμάν Ντούρεκ, αυτόν που κάνει την καρδιά μου να χτυπάει, αυτόν που με βλέπει και αναγνωρίζει τις δυνατότητές μου, που με κάνει να γελάω και με τον οποίο μπορώ να είμαι ευάλωτη.» έγραψε στην ανάρτησή της και συνέχισε: «Η αγάπη, μας ξεπερνά και μας κάνει να ωριμάζουμε. Και είμαι τόσο χαρούμενη που συνεχίζω να μεγαλώνω με αυτόν τον όμορφο άντρα. Ευχαριστώ όλους τους φίλους και την οικογένειά μου που στάθηκαν ακλόνητοι δίπλα μας.».


Τον Σεπτέμβριο, ο βασιλιάς Χάραλντ είπε για τον μελλοντικό γαμπρό του: «Δεν νομίζω ότι έχει εγκλιματιστεί πλήρως ακόμα, αλλά βρισκόμαστε κοντά. Γνωρίζόμαστε σιγά, σιγά και μιλάμε μαζί του, όπως κάνουμε σε μια οικογένεια. Λοιπόν, θα λειτουργήσει. Αλλά δεν υπόσχομαι ότι θα επιλυθεί αύριο. Είναι η πολιτιστική σύγκρουση που παρατηρούμε τώρα.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ