Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Τα καθήκοντά της φαίνεται να αυξάνονται όσο η πριγκίπισσα Κέιτ απουσιάζει και ο ρόλος της αντικαταστάτριας μοιάζει μια ανάσα μακριά

Αυτό το καλοκαίρι, η πριγκίπισσα Βεατρίκη πρόκειται να αναλάβει έναν πιο ενεργό ρόλο στη βασιλική οικογένεια, στηρίζοντας μια ιδιαίτερα πολυάσχολη περίοδο για τη βρετανική μοναρχία.

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Τα καθήκοντά της φαίνεται να αυξάνονται όσο η πριγκίπισσα Κέιτ απουσιάζει και ο ρόλος της αντικαταστάτριας μοιάζει μια ανάσα μακριά

Με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας να συνεχίζει την ανάρρωσή της στο σπίτι και τον βασιλιά Κάρολο να αναλαμβάνει πρόσφατα μερικά από τα καθήκοντά του εν μέσω των δικών του θεραπειών για τον καρκίνο, η αυξημένη παρουσία της Βεατρίκης στα βασιλικά καθήκοντα είναι επίκαιρη και σημαντική.

Στα 35 της, η πριγκίπισσα Βεατρίκη, η οποία τυπικά θεωρείται μη εργαζόμενο βασιλικό μέλος, αναμένεται να κοσμήσει με την παρουσία της πολλά σημαντικά γεγονότα μαζί με την οικογένειά της, σύμφωνα με την Daily Mail.

Σημειωτέον, ενδέχεται να σταθεί στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου κατά την πολυαναμενόμενη κρατική επίσκεψη του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας Ναρουχίτο και της αυτοκράτειρας Μασάκο στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ τον επόμενο μήνα, σηματοδοτώντας μια σημαντική στιγμή στις δημόσιες εμφανίσεις της για φέτος.

Η βασιλική ατζέντα αυτό το καλοκαίρι είναι γεμάτη με εκδηλώσεις υψηλού προφίλ, όπως το Trooping the Colour, ένα κρατικό συμπόσιο, Garter Day, την 80η επέτειο της D-Day και πολλά πάρτι στον κήπο του Παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Με τη βρετανική βασιλική οικογένεια να εμφανίζεται με περιορισμένο αριθμό μελών στις δημόσιες υποχρεώσεις της, ο βασιλιάς Κάρολος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θέλει να συμπεριλάβει στις εκδηλώσεις και τις τελετές την πριγκίπισσα Βεατρίκη και ενίοτε την αδερφή της, πριγκίπισσα Ευγενία, ένα επίσης μη εργαζόμενο βασιλικό μέλος.

Φαίνεται ότι και οι δύο κόρες του πρίγκιπα Ανδρέα είναι έτοιμες να παρέμβουν και να βοηθήσουν όπου χρειάζεται, συνεχίζοντας τη διακριτική τους υποστήριξη στις προσπάθειες της μοναρχίας. Η χαρά της Beatrice ήταν εμφανής όταν βοήθησε την αείμνηστη γιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ Β’, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Μεγάλης Πέμπτης του 2012 – ένα πιθανό πρότυπο για τη συμμετοχή της σε επερχόμενες εκδηλώσεις. 

Η παρουσία τους σε αυτές τις βασιλικές δεσμεύσεις ενώ παραμένουν μη εργαζόμενα βασιλικά μέλη, δείχνει τόσο την προθυμία τους να στηρίξουν την οικογένειά τους και τη μοναρχία, όσο και την προσπάθεια του ίδιου του βασιλιά να εκσυγχρονίσει το πρόσωπο της μοναρχίας φέρνοντας στο προσκήνιο φρέσκες παρουσίες.

Η ίδια, η πριγκίπισσα Βεατρίκη έχει αποδείξει ήδη πλείστες φορές το τελευταίο διάστημα την ετοιμότητά της να ενστερνιστεί έναν πιο εξέχοντα ρόλο στο βασιλικό πλαίσιο.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ