Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Η αποκάλυψη για το μυστικό δώρο στην βασίλισσα Ελισάβετ 

Τι θα δίνατε στον άνθρωπο που έχει τα πάντα; Ο σύζυγος της πριγκίπισσας Βεατρίκης, Edoardo Mapelli Mozzi, σκέφτηκε έξυπνα όταν αποφάσιζε ποιο δώρο θα ήταν κατάλληλο για τη γιαγιά της τότε φίλης του, την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, το 2018.

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Η αποκάλυψη για το μυστικό δώρο στην βασίλισσα Ελισάβετ
Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Η αποκάλυψη για το μυστικό δώρο στην βασίλισσα Ελισάβετ 

Ευτυχώς για τον Edoardo, κάλεσε τον πατριό του David Williams-Ellis, έναν ταλαντούχο γλύπτη, για βοήθεια.

Ο Edoardo ανέθεσε στον πατριό του Ντέιβιντ να φτιάξει ένα άγαλμα της Βασίλισσας. Το χάλκινο ειδώλιο απεικόνιζε την Ελισάβετ να κοιτάζει ψηλά και να χαϊδεύει ένα άλογο. 

Ο Edoardo και η τότε κοπέλα του πριγκίπισσα Βεατρίκη, που δημοσιοποιήθηκαν το ειδύλλιό τους το 2018, θεώρησαν ότι ήταν ένα τέλειο δώρο για την αείμνηστη μονάρχη, η οποία ήταν φοβερή ιππέας και μεγάλη λάτρης των αλόγων.

«Έφτιαξα τη μακέτα της βασίλισσας και του αλόγου για ένα έργο που στην πραγματικότητα δεν έγινε, και ο Έντο και η Βεατρίκη το είδαν και το ερωτεύτηκαν», είπε ο γλύπτης Ντέιβιντ στο HELLO! σε αποκλειστική συνέντευξη.

«Πίστευαν ότι αιχμαλωτίζει το πραγματικό πνεύμα της βασίλισσας, της γιαγιάς της Βεατρίκης. Είναι πάντα περίεργο να μιλάς με κάποιον που η γιαγιά του είναι η βασίλισσα και ειδικά όταν έχεις κάνει ένα γλυπτό του.

«Ο Edoardo αποφάσισε ότι ήθελε να δώσει ένα στη Βεατρίκη και ένα στη Βασίλισσα».

Ο Edoardo έδωσε το ίδιο γλυπτό την επόμενη χρονιά το 2019 για τα γενέθλια της τότε κοπέλας του, πριγκίπισσας Βεατρίκης, βλέποντας πόσο πολύ της άρεσε.

Φωτογραφία: Getty Images

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ