Όπως είναι γνωστό, μετά την προγραμματισμένη επέμβαση στην περιοχή της κοιλιάς η Κέιτ Μίντλετον θα απουσιάσει από τα δημόσια καθήκοντά της μέχρι το Πάσχα.

Από τότε ελάχιστες είναι οι πληροφορίες που αφορούν την Κέιτ Μίντλετον.

Μάς έχει γίνει γνωστό πως στις 10 Φεβρουαρίου η Κέιτ Μίντλετον έφυγε από το σπίτι της στο Adelaide Cottage στο Windsor, όπου ανάρρωνε προκειμένου να επισκεφτεί τον πεθερό της, βασιλιάς Κάρολο στο Νόρφολκ, μετά τη διάγνωση του με καρκίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον σύμφωνα με τον Richard Eden της Mail, μαζί με το σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, και τα παιδιά τους, πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, και πρίγκιπα Λούις, 5 ετών, έφτασαν στο βασιλικό κτήμα στο Νόρφολκ.

Η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά τους στα Χρσιτουγεννιάτικα κάλαντα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.
Η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά τους στα Χρσιτουγεννιάτικα κάλαντα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Photo: Instagram/princeandprincessofwales

Ωστόσο, μια νέα πληροφορία κίνησης της Κέιτ Μίντλετον έγινε σήμερα, 18/2 γνωστή.

Σύμφωνα με αυτή ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφθηκαν το Ανεξάρτητο Σχολείο του Αγίου Εδουάρδου εν μέσω της προσπάθειάς τους να βρουν το κατάλληλο μέρος για να στείλουν τον μεγαλύτερο γιο τους, πρίγκιπα Τζορτζ.

Η Κέιτ Μίντλετον εξετάζει τα πιθανά σχολεία για τον πρίγκιπα Τζρτζ, τρίτο στη διαδοχή του θρόνου. Photo: Αρχείο
Η Κέιτ Μίντλετον εξετάζει τα πιθανά σχολεία για τον πρίγκιπα Τζρτζ, τρίτο στη διαδοχή του θρόνου. Photo: Αρχείο

Σύμφωνα με τον Richard Eden της Daily Mail, το σχολείο του Oxfordshire με 47.000 λίρες δίδακτρα ετησίως έχει μπει στο στόχαστρο της Κέιτ και του Γουίλιαμ, όπως έγραψε στην εβδομαδιαία στήλη του το Σάββατο.

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα έχει αρκετούς επώνυμους αποφοίτους, όπως ο Λόρενς Ολιβιέ κι οι ηθοποιοί του Χόλυγουντ Φλόρενς Πιού και η Εμίλια Κλαρκ.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το σχολείο έχει αρκετούς A-List αποφοίτους καθώς στο πρόγραμμα σπουδών φαίνεται να δίνεται μεγάλη έμφαση στις τέχνες, ενώ διαθέτει το υπερσύγχρονο θέατρο «The Olivier hall», που παρομοιάζεται με το διάσημο Θέατρο Sheldonian της Οξφόρδης.

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα στεγάζεται σε ένα αντυπωσιακό κτήριο που απέσπασε το βραβείο RIBA South, το 2022 από το Royal Institute of Bitish Architects.

Αυτό δεν είναι το πρώτο σχολείο στο οποίο αναφέρεται ότι επισκέφτηκαν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον. Τον Δεκέμβριο, το πριγκιπικό ζεύγος εξέτασε και τη περίπτωση του Marlborough College, το πρώην σχολείο της πριγκίπισσας Κέιτ.

Μάλιστα λέγεται στην επίσκεψη της συνοδευόταν και από τον πρίγκιπα Τζορτζ.

Τα δύο μικρότερα αδέρφια της Κέιτ, η Πίπα και ο Τζέιμς Μίντλετον, είναι επίσης απόφοιτοι του σχολείου, όπως και η ξαδέρφη του πρίγκιπα Γουίλιαμ, πριγκίπισσα Ευγενία.

Δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί πού θα φοιτήσει ο 10χρονος τον Σεπτέμβριο και αν θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα και του θείου του, πρίγκιπα Χάρι, που και οι δύο φοιτούσαν στο Eton College.

Ο Τορτζ πρόσφατα έδωσε τις ISEB εξετάσεις του, οι οποίες περιελάμβαναν Αγγλικά, Μαθηματικά, Λεκτική και Μη Λεκτική συλλογιστική. Στη συνέχεια, τα αποτελέσματα αποστέλλονται στα κορυφαία οικοτροφεία της χώρας και μετά, ανάλογα με τα αποτελέσματα, μπορεί να κληθεί πίσω για περισσότερες εξετάσεις και συνεντεύξεις στα συγκεκριμένα σχολεία.

Μιλώντας για τους τύπους των συνεντεύξεων που θα αντιμετωπίσει ο Τζορτζ, ο Τζέιμς Μίτσελ, συνιδρυτής της Think Tutors εξήγησε: «Μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ απλό, αλλά μπορεί να θεωρηθεί και ένα τεστ αντοχής όσον αφορά το πώς αποδίδει υπό πίεση. Δεν γνωρίζω ωστόσο τι ερωτήσεις περιλαμβάνονται».

Χρησιμοποιώντας τη συνέντευξη του Eton ως παράδειγμα, πρόσθεσε: «Κάνουν τους υποψήφιους να νιώσουν αρχικά άνετα και προχωρούν κατόπιν σε προσωπικές ερωτήσεις: “Τι σου αρέσει στο σχολείο; Γιατί Eton;” Θέλουν να διακρίνουν αν οι υποψήφιοι μαθητές δίνουν ειλικρινείς απαντήσεις.

«Για παράδειγμα, μπορεί να ερωτηθούν “ Eάν σας έδιναν 1 εκατομμύριο λίρες, πώς θα τις ξοδεύατε; Και αν η απάντηση ήταν ότι “θα τα έδινα σε φιλανθρωπικό σκοπό”, θεωρείται μια αρκετά αφελής απάντηση».

Ο Μίτσελ εξήγησε ποια θα ήταν μια καλή απάντηση: «Θα έβαζα 1 εκατομμύριο λίρες σε ένα επενδυτικό ταμείο για να αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου, προκειμένου στη συνέχεια, με την πάροδο του χρόνου να κατέληγα σε καλύτερες αποφάσεις και να εξασφάλιζα ένα ορισμένο ποσό σε φιλανθρωπικούς σκοπούς».

Η Think Tutors είναι μια συμβουλευτική εταιρεία εκπαίδευσης πλήρους υπηρεσίας που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά παιδιά των οποίων οι οικογένειες είναι στη δημοσιότητα, καθώς και εύπορες οικογένειες.

Ο Μίτσελ εξήγησε ότι οι μαθητές που δίνουν τις εξετάσεις τους θα αρχίσουν να προετοιμάζονται από έξι μήνες έως δύο χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΕΙΤ, , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ