Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας βρέθηκε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη και παραχώρησε συνέντευξη στο Good Morning America. Η βασίλισσα φαίνεται ότι κατέχει μεγάλη δόση χιούμορ εκτός από κομψότητα και χάρισε όμορφες στιγμές στους συντελεστές της συνέντευξης.

Τη συνέντευξη πήραν οι γνωστοί δημοσιογράφοι Amy Robach και TJ Holmes, και αστειεύτηκαν ότι θα μπορούσαν να είναι όλοι “jet-lagged μαζί” καθώς οι δυο τους είχαν πάει στο Λονδίνο για να καλύψουν τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η βασίλισσα Ράνια μίλησε για τη σχέση της με την αείμνηστη μονάρχη, αποκαλώντας την «πυλώνα δύναμης και σταθερότητας».

Η ίδια αναφέρθηκε και στο θέμα της παραπληροφόρησης, αλλά η συνέντευξη τελείωσε με μια πιο χαρούμενη δήλωση καθώς η βασίλισσα αναφέρθηκε στους επερχόμενους γάμους της οικογένειάς της. Αστειευόμενη ότι δεν άσκησε καμία «πίεση» στα παιδιά της, δήλωσε ότι θα ήθελε να γίνει γιαγιά πολύ σύντομα, λέγοντας ότι θα είχε «πλάκα».

Αν και αυτό το μέρος της συνέντευξης φάνηκε ιδιαίτερα αστείο στους οικοδεσπότες της εκπομπής, φαίνεται ότι η βασίλισσα συνέχισε τα αστεία της μετά το τέλος της. Ο TJ μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες από το τι συνέβη, όταν οι κάμερες σταμάτησαν να κινούνται, με τον ίδιο σχεδόν να πέφτει κάτω από τα γέλια καθώς η βασίλισσα Ράνια μιλούσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ