Τα παιδικά δωμάτια είναι σπουδαία υπόθεση για κάθε νέο γονιό και η διακόσμησή τους είναι το καλύτερο κομμάτι στην αναμονή της γέννησης των μικρών μας. Οι αγαπημένοι μας γαλαζοαίματοι δεν αποτελούν εξαίρεση και επιμελούνται προσωπικά τα δωμάτια των απογόνων τους.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge αλλά και ο Πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle, έχουν επιμεληθεί μόνοι τους τα παιδικά δωμάτια και ενώ σπάνια βλέπουμε στιγμιότυπα από τους ιδιωτικούς χώρους των σπιτιών τους, κατά καιρούς μας έχουν δώσει μερικές μικρές γεύσεις.

Πρίγκιπας George

Όταν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton καλωσόρισαν τον πρίγκιπα George, εμπνεύστηκαν για το δωμάτιό του από τους χαρακτήρες της Beatrix Potter, Peter Rabbit, Jemima Puddle και Μrs Tiggy Winkle.

Archie Harrison

Ο πρίγκιπας Harry είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι στο δωμάτιο του Αrchie, υπάρχει ένα πορτραίτο της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana.
Στο ντοκιμαντέρ του AppleTV+ The Me You Can’t See, ο Δούκας του Sussex αποκάλυψε: “Έχω μία φωτογραφία της στο παιδικό δωμάτιο και μία από τις πρώτες λέξεις που είπε ο Archie, εκτός από “μαμα” και “μπαμπά”, ήταν “γιαγιά” και “γιαγιά Diana”.

Ενώ ο Harry και η Meghan δεν αποκάλυψαν ποτέ το πώς είναι διακοσμημένα τα υπνοδωμάτια των παιδιών τους στο σπίτι τους στο Montecito, είχαν αναφερθεί προηγουμένως ότι χρησιμοποίησαν ένα οικολογικό, vegan χρώμα που ονομάζεται Auro όταν δημιούργησαν το δωμάτιο του Archie στο Frogmore Cottage.

Αugust Brooksbank

Η πριγκίπισσα Eugenie μας έδειξε ένα μικρό σημείο του δωματίου του γιου της, August, μέσω ενός story στο Instagram, στο οποίο διάβαζαν μαζί ένα βιβλίο για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών. Στο στιγμιότυπο βλέπουμε την ίδια με τον μικρούλη να κάθονται σε ένα ασπρόμαυρο χαλί με γεωμετρικό σχέδιο.

Πρίγκιπες William και Harry

Getty Images/Ideal Image

Τα δύο αδέρφια είχαν φωτογραφηθεί στο εσωτερικό του δωματίου τους στο παλάτι του Kensington τον Οκτώβριο του 1985. Eκεί ζούσαν με τη μητέρα τους, πριγκίπισσα Diana και τον πατέρα τους, πρίγκιπα Κάρολο, οι οποίοι επιμελήθηκαν τον εσωτερικό χώρο υπό την καθοδήγηση του διακοσμητή Dudley Poplak.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ARCHIE, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ