Όπως ακριβώς έγινε το 2015 και το 2017, έτσι και φέτος η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας βρέθηκε τις ημέρες του Πάσχα στο Πόρτο Χέλι με τους βασιλείς Κωνσταντίνο και Άννα-Μαρία. Οι δύο γαλαζοαίματες οικογένειες έχουν δημιουργήσει τη μικρή προσωπική τους παράδοση να κάνουν κοινές διακοπές στην όμορφη αυτή γωνιά της Ελλάδας που έχει κερδίσει την καρδιά τους. Μάλιστα, ο βασιλιάς Βίλεμ-Aλεξάντερ και η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας είχαν επισκεφθεί τη χώρα μας το 2010 για το γάμο του πρίγκιπα Νικόλαου με την Τατιάνα Μπλάτνικ στις Σπέτσες και, περνώντας χρόνο στο κοντινό Πόρτο Χέλι, αποφάσισαν να αγοράσουν εκεί σπίτι.

Έχοντας πουλήσει το εξοχικό τους στη Μοζαμβίκη, απέκτησαν, έναντι αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, μια έκταση τεσσάρων στρεμμάτων στην περιοχή Δορούφι, της οποίας προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν ο Γερμανός φωτογράφος Μάνφρεντ Ράικερ.

Ο φακός του Hello! εντόπισε τις δύο οικογένειες το Μεγάλο Σάββατο στις Σπέτσες, όπου ο βασιλιάς Βίλεμ-Αλεξάντερ, η σύζυγός του, βασίλισσα Μαξίμα, και οι τρεις κόρες τους, Αικατερίνη-Αμαλία, Αλεξία και Αριάδνη, παρακολούθησαν την αναστάσιμη λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, όπου και έλαβαν το Άγιο Φως. Μαζί τους ήταν και η μητέρα της βασίλισσας Μαξίμα, Μαρία ντελ Κάρμεν Σερούτι Καρικάρ.

Την τελευταία φορά που βρέθηκαν όλοι μαζί στο νησί για το Πάσχα ήταν το 2017, ενώ μετά την Ανάσταση δείπνησαν όλοι μαζί στο σπίτι του βασιλιά Κωνσταντίνου και της βασίλισσας Άννας-Μαρίας στο Πόρτο Χέλι. Φέτος τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά, καθώς ο βασιλιάς Βίλεμ-Αλεξάντερ το Μεγάλο Σάββατο (27/4) είχε τα γενέθλιά του και γιόρτασε τα 52 του χρόνια καλώντας την ελληνική βασιλική οικογένεια σε δείπνο στο εστιατόριο Ορλώφ, στο λιμάνι των Σπετσών.

ΣΟΝΙΑ ΜΑΓΓΙΝΑ
photos: PAPADAKIS PRESS/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ