Η πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα, η οποία είναι η δεύτερη στη σειρά για τον νορβηγικό θρόνο, μετά τον πατέρα της, διάδοχο του θρόνου Χάακον, γιορτάζει επιτέλους τα 18α γενέθλιά της. (Έγινε 18 ετών τον Ιανουάριο, αλλά οι εορτασμοί καθυστέρησαν μέχρι σήμερα λόγω της πανδημίας.)

Χθες το βράδυ, παρατέθηκε ένα κυβερνητικό δείπνο προς τιμήν της μελλοντικής μονάρχη και στη συνέχεια διοργανώθηκε την Παρασκευή το βράδυ από τη βασίλισσα Σόνια, ένα λαμπερό γκαλά ως συνέχεια των εορτασμών της πριγκίπισσας Ίνγκριντ Αλεξάνδρας στο Βασιλικό Παλάτι.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, πολλοί Ευρωπαίοι royals έδωσαν το παρών όπως η πριγκίπισσα της Ολλανδίας Catharina-Amalia, η πριγκίπισσα του Βελγίου Elisabeth και η πριγκίπισσα Estelle της Σουηδίας.

Επιπλέον, ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε, ο διάδοχος της Δανίας Φρέντρικ και η διάδοχος της Σουηδίας Βικτώρια και ο πρίγκιπας Ντάνιελ βρέθηκαν στο γκαλά για τους εορτασμούς του Σαββατοκύριακου. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο πρίγκιπας Παύλος με την Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους.

Το τιμώμενο κορίτσι των γενεθλίων, η πριγκίπισσα Ίνγκριντ, συνοδευόταν από τον πρωθυπουργό της Νορβηγίας, Jonas Gahr Stoere, καθώς μπήκε στο δείπνο προς τιμήν της το βράδυ της Πέμπτης.

Η πριγκίπισσα Μάρθα-Λουίζ της Νορβηγίας και ο αρραβωνιαστικός της, σαμάνος Durek Verrett, κάνουν την πρώτη τους βασιλική εμφάνιση ως αρραβωνιασμένοι στο κόκκινο χαλί για το κυβερνητικό δείπνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ