Η Τατιάνα Μπλάτνικ, η Νίνα Φλορ και η Μαρι Σαντάλ αποτελούν τις συζύγους των Νικόλαου, Φίλιππου και Παύλου αντίστοιχα, ενώ παράλληλα είναι τρία πολύ δημοφιλή πρόσωπα.

Οι τρεις κυρίες είναι αρκετά ενεργές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναρτούν συχνά εικόνες και στιγμιότυπα από τη ζωή τους, τους προβληματισμούς τους, τις διακοπές τους, με την Ελλάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις δημοσιεύσεις τους!

Ποια όμως είναι εκείνη με τους περισσότερους ακόλουθους αλλά και τις περισσότερες αναρτήσεις στην πλατφόρμα του Instagram; Η Μαρί Σαντάλ, η Τατιάνα Μπλάτνικ ή Νίνα Φλορ;

σαντάλ
Η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει 78.2 χιλιάδες followers και μέχρι στιγμής έχει κοινοποιήσει 768 σταθερά posts. Η ίδια ακολουθεί 793 πρόσωπα!
Η Νίνα Φλορ διαθέτει 33.7 χιλιάδες followers και έχει μοιραστεί 1.113 σταθερά posts, ενώ κάνει follow 1.873 άτομα.
Η Μαρί Σαντάλ διαθέτει τους περισσότερους followers καθώς την ακολουθούν 238 χιλιάδες άτομα κι εκείνη 971. Όσον αφορά τα σταθερά της posts αγγίζουν μέχρι στιγμής τα 2.182!

Η Μαρί Σαντάλ λοιπόν υπερτερεί σε αριθμό ακολούθων αλλά και σταθερών posts, η Τατιάνα Μπλάτνικ έπεται σε followers και η Νίνα Φλορ ακολουθεί. Η Νίνα Φλορ τώρα είναι δεύτερη σε σταθερά posts και η Τατιάνα Μπλάτνικ ολοκληρώνει την τριάδα όσον αφορά τις σταθερές αναρτήσεις!

photos: Papadakis press / NDP

Ακολουθήστε μας στο instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ