Έχει αποκτήσει ήδη το δικό της φανατικό κοινό, που σε κάθε της εμφάνιση την αποθεώνουν και την χαρακτηρίζουν ως ένα πλάσμα ευγενικό και με καλούς τρόπους. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, το δεύτερο παιδί του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, στέκεται πάντα άξια των περιστάσεων και φαίνεται ότι στο DNA της ήδη έχει το βασιλικό πρωτόκολλο.

Σοβαρή στις δημόσιες εμφανίσεις, στο πλευρό των γονιών της, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απαθανατιστεί να συνετίζει τα αγόρια αδέρφια της. Πρόσφατα, στο Trooping the Colour, η πριγκίπισσα Σάρλοτ φρόντισε να βάλει τον Λούις… σε τάξη όταν εκείνος στο μπαλκόνι του παλατιού έκανε γκριμάτσες.

πριγκίπισσα Σάρλοτ
Η πριγκίπισσα Σάρλοτ με την οικογένειά της

Όταν ο πρίγκιπας Λούις τέντωνε τα χέρια του λίγο πριν την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, η αδερφή του τον… διέταξε να κάτσει προσοχή. «Λούις κατέβασε τα χέρια σου», είπε η Σάρλοτ στον μικρό της αδελφό.

Η Σάρλοτ, βέβαια, δεν είχε στο νου της μόνο τον Λούις, αλλά και την μητέρα της. Η Κέιτ με τα τρία παιδιά βρίσκονταν μέσα στην άμαξα, ενώ ήταν μια εξαιρετικά βροχερή μέρα στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα τα τζάμια να θολώσουν.

πριγκίπισσα Σάρλοτ
Μαμά και κόρη στο Trooping the colour

Η Κέιτ με τα χέρια σκούπισε τα τζάμια προκειμένου να μπορέσουν να δουν και να χαιρετίσουν το πλήθος, κίνηση που επανέλαβε και η πριγκίπισσα Σάρλοτ με περισσότερο πάθος. Μάλιστα, αφού ολοκλήρωσε τον καθαρισμό του σημείου που της αναλογούσε, ανέλαβε και την περιοχή της Κέιτ, προκειμένου να βλέπει καλύτερα αλλά και να τη βλέπουν καλύτερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΟΤ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ