Ο πρίγκιπας Τζόρτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις, αναμένεται να διαδραματίσουν «σημαντικό» ρόλο στη στέψη του παππού τους, βασιλιά Καρόλου Γ’, όπως αναφέρει ο βασιλικός συντάκτης, Roya Nikkhah.

Δε συνηθίζεται κατά τη διάρκεια της τελετής οι νεαροί κληρονόμοι να πάιζουν κάποιο ρόλο, αλλά φαίνεται ότι αυτή τη φορά ο βασιλιάς Κάρολος δε θέλησε να τηρήσει τη βασιλική παράδοση. Μάλιστα, ο Κάρολος και η Καμίλα πρόκειται να συναντήσουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την πριγκίπισσα Κέιτ για να συζητήσουν τους «ρόλους» που θα έχει η βασιλική οικογένεια της Ουαλίας στην τελετή.

Στέψη Καρόλου: Ο ρόλος των εγγονιών του

Να υπενθυμίσουμε ότι η τελετή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου γεγονός που σημαίνει ότι τα τρία παιδιά, πρίγκιπας Τζόρτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούις θα είναι ελεύθεροι και δε θα έχουν σχολείο. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα μάλιστα, τα εγγόνια του Καρόλου θα παίξουν έναν ρόλο. Συγκεκριμένα, θα κρατήσουν το στέμμα πάνω από το κεφάλι της Καμίλα.

Όσο πλησιάζει η ημέρα της στέψης συνεχίζουν να ανακοινώνονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο ο Κάρολος θα αποτίσει έναν φόρο τιμής στον εκλιπόντα πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππο.

Η τελετή θα περιλαμβάνει διάφορες νέες συνθέσεις για να σηματοδοτήσει τη νέα βασιλεία και ο Κάρολος ζήτησε προσωπικά την ένταξη της ελληνικής ορθόδοξης μουσικής, η οποία θα ερμηνευτεί από το Βυζαντινό Ψαλτικό Σύνολο.

Έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι την Τρίτη μετά τη λειτουργία, ο Κάρολος θα διοργανώσει το πρώτο του πάρτι στον κήπο ως μονάρχης. Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαΐου και οι καλεσμένοι έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν τις προσκλήσεις τους για την αριστοκρατική εκδήλωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ