Η Βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο “King Edward VII” το βράδυ της Τετάρτης, και αναγκάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι της στη Βόρεια Ιρλανδία.

Ωστόσο, η Βασίλισσα επέστρεψε στο γραφείο της την Πέμπτη και Εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ δήλωσε: «Μετά από ιατρική συμβουλή να ξεκουραστεί για λίγες μέρες, η Βασίλισσα πήγε στο νοσοκομείο την Τετάρτη το απόγευμα για κάποιες προκαταρκτικές έρευνες. Επέστρεψε στο κάστρο του Windsor και παραμένει σε καλή διάθεση».

Βασίλισσα Ελισάβετ

Η παραμονή της στο νοσοκομείο δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό, ενώ την εβδομάδα πριν από την εισαγωγή της , η Βασίλισσα Ελισάβετ πραγματοποίησε μια σειρά από εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένης της συνάντησης με καναδικά στρατεύματα και το Καναδικό Πυροβολικό Ιππασίας.

Ξεκίνησε επίσης η Σκυταλοδρομία της Βασίλισσας για τους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες του Μπέρμιγχαμ 2022 -από το προαύλιο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ- και αρκετές ημέρες αργότερα, συνοδευόμενη από την Πριγκίπισσα Άννα, παρακολούθησε μια τελετή ευχαριστιών για τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας. Εκεί, μάλιστα, την είδαμε να χρησιμοποιεί ένα μπαστούνι- η πρώτη φορά που το έκανε σε μια μεγάλη εκδήλωση.

Την ημέρα πριν από την παραμονή της στο νοσοκομείο, η Βασίλισσα απόλαυσε τρεις αρραβώνες – δύο εικονικά ακροατήρια με τον Ιάπωνα πρεσβευτή και τον πρέσβη της ΕΕ, και στη συνέχεια διοργάνωσε μια βραδινή δεξίωση στο Κάστρο του Windsor για να σηματοδοτήσει την Παγκόσμια Επενδυτική Σύνοδο Κορυφής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ