Ο πρίγκιπας Ζακ και η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα έγιναν 9 ετών και το παλάτι του Μονακό δημοσίευσε μια κοινή του φωτογραφία στο Instagram με τα παιδιά χαμογελαστά και αγκαλιασμένα, ενώ οι γονείς τους πριγκίπισσα Σαρλίν και πρίγκιπας Αλβέρτος απουσιάζουν από τη φωτογραφία.

Ο Ζακ φοράει την επίσημη στρατιωτική στολή του πριγκιπάτου, ενώ η Γκαμπριέλα ένα υπέροχο navy blue παλτό και ίδιας απόχρωσης μπερέ και το παράσημο της Δούκισσα του Carladès, τίτλο που της απέδωσε ο πατέρας της με τη γέννηση της.

Ο Ζακ, αν και δύο λεπτά μικρότερος από την Γκαμπριέλα, είναι πρώτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου του Μονακό, καθώς σύμφωνα με το σύνταγμα των μονεγάσκων, το στέμμα περνά στον επόμενο διάδοχο σύμφωνα με την αρσενική προτίμηση της γνωστικής πρωτογονίας που σημαίνει ότι στον Ζακ δόθηκε το όνομα Κληρονόμος Πρίγκιπας του Μονακό, ενώ Γκαμπριέλα, όμως, έλαβε τον τίτλο Κόμισσα των Καρλάδων από τον πατέρα της.

Ο κανόνας της αρσενικής προτίμησης προβλέπει τη διαδοχή στο θρόνο από ένα θηλυκό μέλος της οικογένειας μόνο εάν δεν έχει εν ζωή αδελφούς ή νεκρούς αδελφούς με ζωντανούς απογόνους κόρες.

Ο Ζακ και η Γκαμπριέλα γεννήθηκαν στις 10 Δεκεμβρίου του 2014, στο νοσοκομείο Princess Grace e και βαφτίστηκαν  στις 10 Μαΐου 2015, στον καθεδρικό ναό Notre-Dame-Immaculée στο Μονακό. Νονός τους είναι ο Christopher LeVine Jr, πρώτος ξάδερφος του πρίγκιπα Αλβέρτου και γιος της Elisabeth Anne Kelly LeVine (η νεότερη αδερφή Γκρέις Κέλι).

Τα δίδυμα παιδιά της Σαρλίν είναι εξαιρετικά δημοφιλή στο πριγκιπάτο και οι Μονεγάσκοι δεν χορταίνουν να μαθαίνουν τα νέα και τις δραστηριότητές τους, την ίδια στιγμή που η πριγκίπισσα Σαρλίν προσπαθεί, στο μέτρο του δυνατού, να τα προφυλάσσει από τα φώτα του Τύπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ