Οι αδημοσίευτες επιστολέ από την πριγκίπισσα Νταϊάνα μάς έδωσαν μια ματιά στο χωρισμό της από τον τότε πρίγκιπα Κάρολο. Ο Κάρολος και η Νταϊάνα ήταν παντρεμένοι από τον Ιούλιο του 1981 έως το 1996 και το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε στις 28 Αυγούστου.

Μαζί έκαναν δύο παιδιά, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά ο χωρισμός τους δεν ήταν φιλικός. Ο πόνος και η απελπισία της Νταϊάνα είναι εμφανής στις χειρόγραφες επιστολές της προς τους φίλους Σούζι και Τάρεκ Κασέμ.

Οι δυο τους είπαν στην Daily Mail ότι αποφάσισε να πουλήσει τις επιστολές επειδή «η κατοχή των εγγράφων είναι μεγάλη ευθύνη» και δεν ήθελε να μεταβούν στα παιδιά τους, ενώ υπάρχουν 32 γράμματα και κάρτες προς πώληση.

Νταϊάνα

Οι φίλοι της πριγκίπισσας Νταϊάνα έχουν κρατήσει μερικές από τις πιο προσωπικές και εμπιστευτικές επιστολές και θα πωληθούν μεμονωμένα, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστήριζε η Νταϊάνα.

Νταϊάνα

Σε ένα γράμμα με ημερομηνία 20 Μαΐου 1996, η Νταϊάνα έγραψε: «Αν ήξερα πριν από ένα χρόνο τι θα ζούσα μέσα από αυτό το διαζύγιο, ποτέ δεν θα συναινούσα. Είναι άσχημο». Ένα άλλο σημείωμα, που γράφτηκε τον Απρίλιο του 1996, αναφερόταν στην απόφασή της να ακυρώσει ένα ταξίδι στην όπερα λόγω της έντασης του χωρισμού της.

Η Νταϊάνα έγραψε: «Περνάω πολύ δύσκολα και η πίεση είναι σοβαρή και έρχεται από όλες τις πλευρές. Είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να κρατάς το κεφάλι ψηλά και σήμερα είμαι γονατισμένη και λαχταράω να περάσει αυτό το διαζύγιο καθώς το πιθανό κόστος είναι τεράστιο».

Βασιλιάς Κάρολος: Το μυστικό που είχαν κρατήσει με την Νταϊάνα και το γνώριζε η βασίλισσα Ελισάβετ

Το μεγάλο πάθος της πριγκίπισσας Νταϊάνα πριν παντρευτεί τον Κάρολο

Η Κέιτ Μίντλετον με κόσμημα της Νταϊάνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΪΑΝΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ