Ο αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, μένει στο Άλθορπ Χάουζ μαζί με τη σύζυγό του Κάρεν και την κόρη τους Σάρλοτ.

Την Τετάρτη, η κόμισσα Σπένσερ μοιράστηκε φωτογραφίες του αγαπημένου τους στάβλου που φτιάχνουν για να στεγάσουν άλογα αλλά οι πολλοί ήθελαν να μάθουν γιατί ο χώρος δεν είναι πλέον μουσείο αφιερωμένο στην αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας. «Είναι ακόμα εκεί η έκθεση Diana;» ρώτησε ένας ακόλουθος και η Κάρεν απάντησε γρήγορα για να εξηγήσει: «Όχι! Όταν ο Γουίλιαμ έκλεισε τα 30, όλα πήγαν σε αυτόν».

Όταν ο στάβλος ήταν αφιερωμένος στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, περιείχε έξι εκθεσιακούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων πανέμορφων ιστορικών κομματιών που κάποτε ανήκαν σε εκείνη.

Νταϊάνα

Το εμβληματικό νυφικό της Νταϊάνα ήταν βασικό μέρος της έκθεσης και τώρα ανήκει στον μεγαλύτερο γιο της Νταϊάνα, Γουίλιαμ. Επιπλέον, η Spencer Tiara είναι ένα ακόμα αντικείμενο που δόθηκε στον Γουίλιαμ.

Υπήρχε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από φορέματα άλλων περιστάσεων που φορούσε η Νταϊάνα. Εκτός από τα υπάρχοντα, το ήμισυ της περιουσίας της Νταϊάνα κληρονόμησε ο Γουίλιαμ και το άλλο μισό δόθηκε στον αδελφό του, πρίγκιπα Χάρι.

Ένα πολύ ιδιαίτερο αντικείμενο που κράτησε ο Γουίλιαμ από τη μητέρα του ήταν, φυσικά, το γνωστό δαχτυλίδι αρραβώνων της που είναι πλέον σταθερά στο δάχτυλο της πριγκίπισσας Κέιτ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΪΑΝΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ