Ο πρίγκιπας Χάρι έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο με την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων τον Ιανουάριο, «Spare», και παραχώρησε συνεντεύξεις, στις οποίες έκανε ισχυρισμούς για τη βασιλική οικογένεια.

Η Μέγκαν Μαρκλ, εν τω μεταξύ, κρατά ένα αισθητά χαμηλό προφίλ από τότε που το βιβλίο κυκλοφόρησε και πολλοί θαυμαστές αναρωτιούνται τι θα ακολουθήσει για το ζευγάρι. Προς το παρόν, φαίνεται ότι επικεντρώνονται στο μέλλον του Archewell.

Η Έκθεση Επιπτώσεων 2020-2022 του Ιδρύματος Archewell κυκλοφόρησε και αποκαλύπτει ορισμένα από τα σχέδια του ζευγαριού για το μέλλον. Το Ίδρυμα θα επικεντρωθεί σε τρεις βασικούς πυλώνες, στους οποίους το όραμα ενός κόσμου όπου η ψυχική υγεία και η ευημερία αναδεικνύονται.

μέγκαν μαρκλ

Οι βασικοί πυλώνες είναι: η οικοδόμηση ενός καλύτερου διαδικτυακού κόσμου, η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στις πληροφορίες και η αναβάθμιση των κοινοτήτων.

Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παραστούν στη στέψη του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου τον Μάιο, ενώ ο Χάρι έχει παραδεχτεί ότι το ζήτημα της παρουσίας του είναι στον αέρα.

Σε μια συνέντευξη για το ITV, ο Χάρι είπε στον Τομ Μπράντμπι. «Υπάρχουν πολλά που μπορούν να συμβούν μέχρι τότε. Αλλά η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή. Η μπάλα είναι στο γήπεδο τους».

Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ: Σπάνιο στιγμιότυπο με τα παιδιά τους

Οι αποκαλύψεις του Χάρι για τη Λίλιμπετ – Η τρυφερή συνάντηση με την αείμνηστη προγιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ

Πρίγκιπας Χάρι: Αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, τον λόγο που έγραψε το Spare

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ