Είναι μία από τις πιο κομψές παρουσίες των βασιλικών οικογενειών, παγκοσμίως, με την Τατιάνα Μπλάτνικ να ξεχωρίζει για το στυλ και τη φινέτσα της.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου πραγματοποίησε μία ακόμη υπέροχη εμφάνιση, στη Σλοβενία, στη γενέτειρα του πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, το τελευταίο διάστημα, επισκέπτεται συχνά το μέρος και μοιράζεται φωτογραφίες στα social media. Πριν από λίγες ώρες, μέσα από το account της, ενημέρωσε ότι βρέθηκε σε έκθεση φωτογραφίας συνοδεύοντας τα στιγμιότυπα με ένα μακροσκελές κείμενο.

Τατιάνα Μπλάτνικ
Η Τατιάνα Μπλάτνικ στην πρόσφατη ανάρτησή της

«Φιλοξενώντας το Women Carry the World, μια εκπληκτική έκθεση φωτογραφίας που αποτίνει φόρο τιμής στην ψυχική και σωματική δύναμη των γυναικών, που εργάζονται ακούραστα, καθημερινά, για να φέρουν νερό στις οικογένειές τους, να χτίσουν σπίτια και μένουν δυνατές. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη που είμαι μέρος αυτής της περιοδεύουσας έκθεσης που αφηγείται ιστορίες τεράστιας ψυχικής και σωματικής ανθεκτικότητας που ενώνουν γυναίκες σε όλο τον κόσμο», έγραψε μεταξύ άλλων η Τατιάνα.

«Γνωρίζατε ότι σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τη UNICEF, περισσότεροι από δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν άμεση πρόσβαση σε πόσιμο νερό και αυτό βαραίνει γυναίκες και κορίτσια» πρόσθεσε καταλήγοντας: «Επιστροφή στο Κάστρο Breziče & τη Σλοβενία… Ήταν μια καταπληκτική βραδιά… Ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τη φιλοξενία, την αγάπη και την αυθεντική καλοσύνη σας».

Τατιάνα Μπλάτνικ
Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου βρέθηκε στη Σλοβενία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ