Ταξίδι στην Αίγυπτο πραγματοποίησαν η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Πρίγκιπας Νικόλαος και εκείνη μοιράστηκε μια σειρά εικόνων. Οι δυο τους επισκέφτηκαν και φωτογράφησαν αξιοθέατα, ενώ όπως μας γνωστοποίησε η ίδια αποτέλεσε ένα ταξίδι ζωής. Μάλιστα, έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση για την περίοδο που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εμφανώς συγκινημένη.

«Όταν έφτασα στην Ελλάδα πριν από 7 χρόνια, δεν είχα ιδέα πόσο ευλογημένη θα ήμουν να συναντήσω τόσους πολλούς ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά μονοπάτια και υπόβαθρα. Η ελληνική “φιλοξενία” είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα σε αυτή την όμορφη χώρα. Τη μοιράζονται επίσης διάφοροι πολιτισμοί που έχουν κάνει την Ελλάδα το σπίτι τους. Λίγο μετά την άφιξή μου, συνάντησα απίστευτες, ευγενικές και ανοιχτόκαρδες οικογένειες που κατοικούν εδώ στην Ελλάδα, από την Αίγυπτο, τον Λίβανο και όχι μόνο. Όπως και οι Έλληνες, με πήραν σαν δικό τους, άνοιξαν την καρδιά και τα σπίτια τους και μου έδωσαν μια φιλία πέρα από ό,τι μπορούσα να φανταστώ», ανέφερε η Τατιάνα Μπλάτνικ στη δημοσίευσή της!

Ο Πρίγκιπας Νικόλαος

Ακόμα, η Τατιάνα Μπλάτνικ υπογράμμισε: «Βυθιστήκαμε στην όμορφη κουλτούρα, από τα αξιοθέατα, μέχρι το φαγητό, το γέλιο και τον χορό, νιώσαμε πραγματικά σαν το σπίτι μας. Ήταν ένα από εκείνα τα ταξίδια που δεν θέλεις να τελειώσουν ποτέ. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που έχω για τη γενναιόδωρη φιλοξενία σας. Σας ευχαριστώ για μια τόσο υπέροχη απόδραση και ταξίδι ανακάλυψης. Όπως λέει η παλιά αιγυπτιακή παροιμία “η φιλία διπλασιάζει τη χαρά και μειώνει στο μισό τη θλίψη”».

Οι δυο τους αγαπούν τα ταξίδια και φροντίζουν να πραγματοποιούν συχνά, ενώ πρόσφατα βρέθηκαν σε ένα ν όμορφο προορισμό στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ