Η αγάπη της για την Ελλάδα είναι αδιαμφισβήτητη, αφού επέλεξε τα τελευταία χρόνια να εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας και να προβάλλει τα ιδανικά, τις αξίες, τις ομορφιές του τόπου. Η Τατιάνα Μπλάτνικ, μέσα από μία ανάρτηση στα social media, απέδειξε τα παραπάνω με αφορμή την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία.

Παράλληλα, θέλησε να αναδείξει το πόσο σημαντική είναι η στάση του σώματος στην καθημερινότητα ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την εκτίμησή της στη χορογράφο Άρτεμις Ιγνατίου.

Τατιάνα Μπλάτνικ
Η Τατιάνα Μπλάτνικ με την Αρτέμιδα Ιγνατίου

«Στην Αρχαία Ολυμπία, η Ολυμπιακή φλόγα θα ανάψει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού προτού ξεκινήσει το ταξίδι της σε όλη την Ελλάδα καλύπτοντας 5000 χιλιόμετρα, 41 τοποθεσίες με 600 λαμπαδηδρόμους πριν αποπλεύσει για τη Γαλλία στις 26 Απριλίου.

Την όμορφη τελετή, βουτηγμένη στην παράδοση, χορογραφεί αυτή η απίστευτη γυναίκα @artemis.ignatiou… Είχα την ευλογία να περάσω χρόνο μαζί της συζητώντας τη σημασία της στάσης σώματος στην καθημερινή σας ζωή και αυτό που είπε μου έχει μείνει: “Έχετε εξαιρετική στάση, αλλά έχετε την τάση να γέρνετε πίσω και πρέπει να γέρνετε προς τα εμπρός στη ζωή. Αυτό θα σας δώσει επίσης αυτοπεποίθηση”…

Η αλλαγή της στάσης του σώματος μπορεί κυριολεκτικά να αλλάξει τον τρόπο που νιώθετε…. Μικρά εργαλεία που μπορούμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά για να αλλάξουμε τη διάθεσή μας και να αλλάξουμε τις συνήθειές μας», έγραψε μεταξύ άλλων αναρτώντας κάποιες φωτογραφίες.

Τατιάνα Μπλάτνικ
Στιγμιότυπο από την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας – Τατιάνα Μπλάτνικ η ανάρτηση

Φωτογραφίες: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ