Η Τατιάνα Μπλάτνικ μπορεί να μην μοιράζεται συχνά στιγμές στα social media, όμως -κάθε φορά που το κάνει- τραβά το ενδιαφέρον γιατί μιλά με λόγια καρδιάς.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε το πόσο ωραία πέρασε στο ταξίδι της στο Λονδίνο.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ με τη μητέρα της

«Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, αισθάνομαι τυχερή που τον ξεκίνησα με ένα εκπληκτικό 48ωρο στο Λονδίνο. Ανάμεσα στις συναντήσεις, ο χρόνος με τη μαμά μου πάντα θεραπεύει και τροφοδοτεί την ψυχή μου. Πήγαμε ακόμη και να παρακολουθήσουμε το μιούζικαλ της Tina Turner…», έγραψε μεταξύ άλλων δημοσιεύοντας στιγμιότυπα με τη Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν.

Οι δύο γυναίκες μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, ενώ είναι γνωστή η υπέροχη σχέση που έχουν. Η μητέρα της Τατιάνα Μπλάτνικ είχε δώσει το «παρών» και στην κηδεία του βασιλιά Κωνσταντίνου, καθώς θέλει να στηρίζει την κόρη της στα εύκολα και τα δύσκολα.

Να σημειωθεί ότι η Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν, μετά το θάνατο του πατέρα της Τατιάνας, παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Αττίλιο Μπρίλεμπουργκ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ