Το διαζύγιο της Τατιάνα Μπλάτνικ και του πρίγκιπα Νικόλαου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη όταν ανακοινώθηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Οι δυο τους ήταν το απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι και η κοινή τους πορεία αρμονική. Ωστόσο, αν και αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους Τατιάνα Μπλάτνικ και πρίγκιπας Νικόλαος εξακολουθούν να έχουν άψογη σχέση.

Ήταν επιθυμία του πρίγκιπα Νικόλαου να εγκατασταθούν στην Αθήνα και η Τατιάνα Μπλάτνικ έγινε πιο Αθηναία και από τους Αθηναίους
Ήταν επιθυμία του πρίγκιπα Νικόλαου να εγκατασταθούν στην Αθήνα και η Τατιάνα Μπλάτνικ έγινε πιο Αθηναία και από τους Αθηναίους

Ακόμα και έτσι η αλλαγή στη ζωή τους είναι μεγάλη και έχουμε καταλάβει, από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως η Τατιάνα έχει αφιερωθεί πλήρως στον οργανισμό που έχει δημιουργήσει το Breathe Hellas, για τη σπουδαιότητα της ψυχικής υγείας.

Φαίνεται πως ετοιμάζει κάτι εντυπωσιακό, που απαιτεί αφοσίωση και δέσμευση, για αυτό και η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει κάνει δραστικές αλλαγές στη ζωή της, προκειμένου να ανταποκριθεί.

Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές είναι το πρωινό ξύπνημα. Η Τατιάνα γράφει σε μία μακροσκελή της δημοσίευση πως πλέον ξυπνάει πριν από την ανατολή του ήλιου, αφιερώνει χρόνο στις αναπνοές της και γυμνάζεται 6 φορές την εβδομάδα. Ένα πρόγραμμα που ακολουθεί απαρέγκλιτα.

Ήταν μία απόφαση που πήρε στις 21 Μαρτίου, πρώτη ημέρα της άνοιξης. Τρεις μήνες μετά, στις 21 Ιουνίου (πρώτη ημέρα του καλοκαιριού) κάνει τον απολογισμό αυτού του προγράμματος, με τη δέσμευση πως θα το επανεξετάσει στις 21 Σεπτεμβρίου – πρώτη ημέρα του φθινοπώρου.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ ζει μια περίοδο αυτοφροντίδας προσπαθώντας να παρακινήσει και όσους την ακολουθούν στο Breath, αλλά και στο Instagram, να αγαπήσουν τον εαυτό τους.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει υιοθετήσει ένα νέο τρόπο ζωής
Η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει υιοθετήσει ένα νέο τρόπο ζωής. Photo: Instagram/tatianablatnik

Το εξομολογητικό κείμενο της συνοδεύεται από ένα υπέροχο βίντεο. Διαβάστε τι γράφει:

«21η Μαρτίου 2024 διαβάζω: «Είναι η πρώτη μέρα της Άνοιξης, πού θέλεις να είσαι την πρώτη μέρα του καλοκαιριού και τι αλλαγές μπορείς να κάνεις για να φτάσεις εκεί»

Χθες, 21 Ιουνίου, ήταν η πρώτη μέρα του καλοκαιριού, η μεγαλύτερη μέρα, η πανσέληνος – αλλά και η μέρα που είχα πει στον εαυτό μου ότι θα δεσμευόμουν για αλλαγές στον τρόπο ζωής μου για να περάσω τις αλλαγές που περνούσα και να με βοηθήσουν να ολοκληρώσω έργα τα οποία χρειαζόμουν το 100% της συγκέντρωσής μου.

Ποτέ δεν πίστευα ότι η ζωή θα άλλαζε τόσο πολύ, σκεφτόμουν υγεία και δουλειά, αλλά άλλαξε.

Δέσμευσα τον εαυτό μου να ξυπνήσω πριν την ανατολή του ήλιου, να κάνω τις αναπνοές  μου κάθε μέρα, να ασκούμαι 6 φορές την εβδομάδα, να μην ταξιδεύω ή να φύγω από την Αθήνα για αυτή την περίοδο (όποιος με ξέρει, αυτό είναι αρκετά εκπληκτικό) και πάνω απ’ όλα να επικεντρωθώ στη δουλειά μου.

Βυθίστηκα εντελώς με 14 ώρες εργασία την ημέρα και περιτριγυρίστηκα από υγιείς ανθρώπους, αθλητές, δημιουργούς και πρωτοπόρους επιχειρηματίες που με εμπνέουν να αναπτυχθώ.

Το πρόγραμμά μου ήταν άκαμπτο και το ίδιο κάθε πρωί, αλλά σε αυτό βρήκα την ευελιξία να είμαι ελεύθερη- ειρωνικό αλλά αληθινό.

Είναι η πρώτη μέρα του καλοκαιριού & για πρώτη φορά μπορώ να πω ότι είμαι περήφανη για τον εαυτό μου, γιατί αυτή ήταν η πιο απαιτητική περίοδος. Και είμαι επίσης ευγνώμων σε όλους όσους έμειναν δίπλα μου & με βοήθησαν στην διαδικασία. Τόσοι πολλοί από εσάς.

(1η μέρα του Φθινοπώρου είναι η 21η Σεπτεμβρίου 🙂 για όποιον θέλει να δει μια αλλαγή μέχρι τότε, γίνεται, όχι μόνο σε εποχές).

Εύχομαι σε όλους καλή αρχή για το καλοκαίρι, με αγάπη & φως»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ