Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικολάου της Ελλάδας, Τατιάνα Μπλάτνικ, δήλωσε με ανάρτησή της στο Instagram πως «το κόκκινο είναι το χρώμα των ριζών και της δύναμής σας».

Η πάντα κομψή Τατιάνα Μπλάτνικ, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πρότεινε πως «αντί να νιώθουμε μελαγχολία, λέω, ας βάψουμε την πόλη κόκκινη».

Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικολάου της Ελλάδας, Τατιάνα Μπλάτνικ, δήλωσε με ανάρτησή της στο Instagram πως «το κόκκινο είναι το χρώμα των ριζών και της δύναμής σας».
Τατιάνα Μπλάτνικ: «Το κόκκινο είναι το χρώμα των ριζών και της δύναμής σας». – Πηγή: Instagram

Η δημοσίευσή της ήταν ένας φόρος τιμής στο χρώμα της χρονιάς, που σύμφωνα με την Pantone δεν είναι άλλο από το κόκκινο, αλλά και μια αναφορά στον σπουδαίο Αμερικανό σχεδιαστή Μπιλ Μπλας. Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Η δύναμη του χρώματος. Κόκκινο.

Διαβάζω για τα χρώματα και πώς σχετίζονται με τα συναισθήματα και την ενέργεια από τότε που ήμουν έφηβη. Και είναι αλήθεια. Το χρώμα έχει τέτοιο αντίκτυπο στη διάθεση και την ενέργεια ενός ατόμου. Όταν νιώθω ότι έχω χαμηλή ενέργεια, στρέφομαι στο χρώμα για να με ανεβάσει.

Όταν νιώθω ότι έχω χαμηλή ενέργεια, στρέφομαι στο χρώμα για να με ανεβάσει.
«Η δύναμη του χρώματος. Κόκκινο». – Πηγή: Instagram

Ή όταν είμαι αγχωμένη χρησιμοποιώ το ανοιχτό μπλε χρώμα. Όταν θέλω να νιώσω πιο χαρούμενη, στρέφομαι στο κίτρινο. Και δεν χρειάζεται πάντα να το βλέπετε, μπορείτε απλά να φορέσετε ένα βραχιόλι ή να γράψετε σε διαφορετικό χρώμα ή να επιλέξετε το φαγητό σας …

Πίσω στο ΚΟΚΚΙΝΟ.

Αντί να νιώθουμε μελαγχολία, λέω, ας βάψουμε την πόλη κόκκινη.
Τατιάνα Μπλάτνικ: «Χρωματοθεραπεία επιλέξτε συνειδητά τα χρώματά σας». – Πηγή: Instagram

Το κόκκινο είναι το χρώμα των ριζών και της δύναμής σας. Επέλεξα αυτό το καταπληκτικό κοστούμι δύναμης για να μου δώσει ώθηση σήμερα και είχα υπέροχες συναντήσεις. Αυτό το σακάκι του σκι την περασμένη εβδομάδα για να μου δώσει ενέργεια και είχα την καλύτερη μέρα εδώ και πολύ καιρό με αγαπημένα πρόσωπα και το bootcamp του Barry στο κόκκινο δωμάτιο, κόκκινο φως LED για αυτοφροντίδα….

Αντί να νιώθουμε μελαγχολία, λέω, ας βάψουμε την πόλη κόκκινη.

#χρωματοθεραπεία επιλέξτε συνειδητά τα χρώματά σας»

Η δημοσίευση ήταν και μια αναφορά στον σπουδαίο Αμερικανό σχεδιαστή Μπιλ Μπλας.
«Όταν έχεις αμφιβολία φόρεσε κόκκινο» – Πηγή: Instagram

Η δημοσίευση, που περιείχε αρκετές φωτογραφίες της Τατιάνα Μπλάτνικ στις οποίες κυριαρχούσε το κόκκινο, έκλεινε με ένα κλασικό απόφθεγμα του Αμερικανού σχεδιαστή Μπιλ Μπλας: «Όταν έχεις αμφιβολία φόρεσε κόκκινο».

Μπιλ Μπλας: Ο Αμερικανός μαέστρος της λιτότητας με την Diana Vreeland Πηγή: instagram/ billblassusa

Ο Μπιλ Μπλας υπήρξε ένας μαέστρος της λιτότητας και της απλότητας που καθιερώθηκε τη δεκαετία του 1970 και πέθανε το 2002, στα 80 του χρόνια, αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία παρακαταθήκη. Το όνομά του ταυτίστηκε με την απλότητα και το Αμερικανικό στυλ, αλλά και με το κόκκινο χρώμα τόσο λόγω της περίφημης πια δήλωσής του όσο και χάριν του ονόματος του αρώματος του οίκου του «Red by Bill Blass».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ, , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ