Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ εξέδωσε ανακοίνωση για το μέλλον του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, έπειτα από την απόφαση τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Η βασίλισσα Ελισάβετ έπειτα από τη σημερινή της συνάντηση με τον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι και άλλα στενά μέλη της βασιλικής οικογένειας, αναφέρει: «Σήμερα η οικογένειά μoυ είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις στο Sandingham, σχετικά με το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του. Η οικογενειά μου και εγώ, είμαστε εντελώς υποστηρικτικοί στην επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να ακολουθήσουν μία νέα ζωή, ως νέα οικογένεια. Παρά το γεγονός ότι θα προτιμούσαμε να παραμείνουν μέλη της βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μία πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια αν και επί της ουσίας παραμένουν ένα πολύτιμο κομμάτι της οικογένεια μου».

Αυτή είναι η σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι- Η ανακοίνωση τους λίγο πριν τη βασιλική συνάντηση

Και πρόσθεσε: «Ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν σαφές ότι δεν θέλουν να εξαρτώνται από δημόσιους πόρους στη νέα ζωή τους. ‘Εχει ήδη συμφωνηθεί ότι θα υπάρξει μία μεταβατική περίοδος κατά την οποία ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα μοιράζουν τον χρόνο τους στον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχουν πολύπλοκα θέματα για την οικογένεια μου που πρέπει να λυθούν και θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά για την επίλυσή τους, αλλά ζήτησα οι τελικές αποφάσεις να παρθούν τις επόμενες ημέρες».

Στο οικογενειακό συμβούλιο, εκτός από τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι, έδωσαν το παρών ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Η Δούκισσα του Σάσεξ, που αμέσως μετά την ανακοίνωση της παραίτησης, επέστρεψε πίσω στον Καναδά και στον μωρό της, Άρτσι, εκτιμάται ότι συμμετείχε στη συζήτηση μέσω τηλεφώνου.

Μέγκαν Μαρκλ: Επέστρεψε στον Καναδά, δίπλα στο μωρό της, Άρτσι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ