Η πέμπτη σεζόν του The Crown επιβεβαίωσε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας για την πέμπτη σεζόν και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για να δούμε το νέο καστ, συμπεριλαμβανομένων των Imelda Staunton, Dominic West και Elizabeth Debicki στους ρόλους τους ως Queen, Prince Charles και την πριγκίπισσα Νταϊάνα αντίστοιχα.

Το Netflix επιβεβαίωσε ότι η σειρά θα επιστρέψει μετά την διακοπή των γυρισμάτων προς τιμήν της εκλιπούσαν βασίλισσας Ελισάβετ εγκαίρως και οι φανατικοί θεατές της σειράς θα την απολαύσουν κατά τους χειμερινούς μήνες με πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση έγινε με μια απλή αφίσα στην άκρη ενός επιχρυσωμένου πλαισίου, με μια ρωγμή να διαπερνά τον τοίχο υπονοώντας πιθανώς τις ρωγμές στη βασιλική οικογένεια κατά την περίοδο που αναφέρεται στην πέμπτη σεζόν.

Η πέμπτη σεζόν του “The Crown” πρόκειται να εξετάσει τα γεγονότα της δεκαετίας του 1990, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν το διαζύγιο της πριγκίπισσας Άννας, τον σκληρό χωρισμό του πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνα, καθώς και τη φωτιά στο κάστρο του Ουίνδσορ που οδήγησε τη Βασίλισσα να αναφερθεί στη χρονιά της ως “annus horribilis”.

Αποκαλύφθηκε επίσης ένα πρώτο κλιπ που δίνει μια γεύση από την ανακοίνωση του χωρισμού της πριγκίπισσας Diana και του Καρόλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ THE CROWN

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ