Η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, ανακοινώθηκε ότι είναι επίσης θετική.

Το Παλάτι γνωστοποίησε ότι η Καμίλα βρίσκεται σε απομόνωση και συνεχίζει να ακολουθεί τις κυβερνητικές οδηγίες. Λίγες ημέρες, όμως, αφότου ο σύζυγός της και Πρίγκιπας της Ουαλίας προσβλήθηκε από τον ιό για δεύτερη φορά η ίδια νόσησε επίσης.

Καμίλα

Την περασμένη εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι η Βασίλισσα παρακολουθείται για συμπτώματα μετά από πρόσφατη συνάντηση με τον μεγαλύτερο γιο της, ενώ πηγή του Παλατιού ανέφερε ότι θα συνεχίσει να παρακολουθείται, αλλά δεν θα γίνει παραπάνω σχόλιο για την υγεία της.

Την περασμένη Τετάρτη, ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα παρακολούθησαν μια δεξίωση στο Βρετανικό Μουσείο για να γιορτάσουν το έργο του British Asian Trust (BAT), το οποίο ιδρύθηκε το 2007 για τη μείωση της φτώχειας στη Νότια Ασία.

Τον Δεκέμβριο, το ζευγάρι επιβεβαίωσε ότι είχε κάνει αναμνηστικές δόσεις, και προέτρεψε το κοινό να κάνει το ίδιο. «Τα άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα έχουν τουλάχιστον 10 φορές περισσότερες πιθανότητες να νοσηλευτούν ή να πεθάνουν από εκείνους που έχουν κάνει δύο δόσεις εμβολίου», είχαν επισημάνει. Ο Πρίγκιπας Κάρολος κόλλησε επίσης COVID-19 τον Μάρτιο του 2020 κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΛΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ