Η πριγκίπισσα Άννα αποκάλυψε ένα κρυμμένο ταλέντο της κόρης της Ζάρα Τίνταλ. Η Άννα εμφανίστηκε δίπλα στον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας στο podcast The Good, The Bad and The Rugby, που γυρίστηκε στο Κάστρο του Windsor και μίλησε για την εκπληκτική παιδική ικανότητα της Ζάρα.

Ο σύζυγος της Ζάρα, Μάικ Τίνταλ, ο οποίος είναι συμπαρουσιαστής του podcast, παραδέχτηκε ότι αυτός και η αγαπημένη του είναι ανταγωνιστικοί ως ζευγάρι.

«Θα έλεγα ότι η γυναίκα μου και εγώ έχουμε αυτή την ανταγωνιστικότητα για οτιδήποτε, αν παίζουμε τένις ή οτιδήποτε άλλο. Θα ήθελε πάντα να με νικάει». «Μιλάει πάντα για την καριέρα της στο σπριντ», τόνισε.

πριγκίπισσα Άννα

Ο πρίγκιπας Γουυίλιαμ απάντησε: «Η καριέρα της στο σπριντ; Ήταν πολύ μικρή, σωστά;» στην οποία η πριγκίπισσα Άννα αποκάλυψε: «Ναι, ήταν πολύ καλή». Η πριγκίπισσα Άμμα αποκάλυψε επίσης ότι συνήθιζε να τρέχει με τον νεαρό πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Balmoral.

Ο Γουίλιαμ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήσουν αρκετά γρήγορη. Το βλέμμα που είχες στο πρόσωπό σου ήταν αρκετά τρομακτικό». Εν τω μεταξύ, ο συμπαρουσιαστής του podcast James Haskell ρώτησε τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα Κέιτ για τη φιλική τους αντιπαλότητα, με την Κέιτ να αστειεύεται: «Δεν ξέρω από πού προήλθε αυτό… Δεν νομίζω ότι καταφέραμε να τελειώσουμε ένα παιχνίδι τένις. Γίνεται μια διανοητική πρόκληση μεταξύ μας».

Στη συνέχεια η Κέιτ αποκάλυψε για τα παιδιά της, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις: «Έχουν διαφορετική ιδιοσυγκρασία και καθώς μεγαλώνουν και δοκιμάζουν διαφορετικά αθλήματα, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελίσσεται».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΝΝΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ